Kurottajakuljettaja/varastotyöntekijä Kemiin

Kemi, Tornio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 05.02.2023

Hae työpaikkaa

Haemme asiakkaallemme KUROTTAJA-AJOTAITOISTA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Kemiin!

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta kurottajista ja aiempi varastotyökokemus sekä rakennusalan kokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta huolellista ja turvallista työskentelyotetta sekä hyviä koneenkäsittelytaitoja. Työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn.

Toivomme sinulta hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä luotettavuutta. Etsimme tehtävään paikallista tekijää eli sinulla tulisi olla oma majoitus Kemissä tai lähistöllä. Työt alkavat näillä näkymin maaliskuussa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa oheisen linkin/painikkeen kautta jo tänään! Kerrothan meille hakemuksessa aiemmasta kokemuksestasi. Haastattelemme jo hakuaikana.

----------------------------------------------

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä!

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Klikkaa www.sihti.fi !

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 05.02.2023
Julkaistu 20.01.2023
Sijainti Kemi, Tornio
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Minja Murtomaa
minja.murtomaa@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta