Maanrakennustyöntekijöitä Kemiin 2023

Kemi, Tervola, Tornio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 17.12.2023

Hae työpaikkaa

Haemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Kemiin sekä lähialueille!

Etsinnässä kaikkea konekuskista lapiotyöntekijään. Kerrothan meille aiemmasta osaamisesta ja kokemuksesta, niin voimme valita tehtävät ja kohteet sen mukaan. Haemme niin aloittelevia lapio- ja jalkamiehiä kuin kokeneita ammattilaisia joilta onnistuu esimerkiski putkistojen asennus tai konetyöt.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta maanrakennustöistä ja huolellista sekä turvallista työotetta. Koulutus alalle katsotaan myös eduksesi, mutta se ei ole välttämättömyys. Tekemällä opittuja taitoja arvostetaan! Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkua, sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti olisi hyvä löytyä takataskusta. Arvostamme myös reipasta asennetta työntekoa kohtaan.

Hae paikkaa oheisen linkin/painikkeen kautta ja kerro meille aiemmasta kokemuksestasi. Haastattelemme hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kreeta Hurskainen 040 486 3829

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 17.12.2023
Julkaistu 28.11.2023
Sijainti Kemi, Tervola, Tornio
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Kreeta Hurskainen
kreeta.hurskainen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta