Työpaikka - Sihti

Rengasasentaja kevään sesonkiin!

Oulu

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 09.04.2023

Hae työpaikkaa

Oletko sinä etsimämme RENGASASENTAJA?

Etsimme asiakkaallemme reippaita ja ahkeria rengasasentajia tulevaan kevään sesonkiin! Työ on määräaikainen ja kestää renkaiden vaihdon sesongin ajan. Työskentely tapahtuu asiakkaamme laadukkaissa tiloissa Oulun Toppilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mitä odotamme sinulta?

Työtä pelkäämätöntä asennetta, reipasta otetta työntekoon ja kykyä joustaa tarpeen tullen kiirepiikkien kohdatessa. Aikaisempi kokemus rengasasentajan työstä katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tässä työssä asenne ratkaisee!

Mitä tarjoamme sinulle?

määräaikaisen työsuhteen rengassesongin ajaksi, hyvät työolosuhteet, sekä kilpailukykyisen palkan ja hyvät varusteet työskentelyyn. Työt alkavat heti rengassesongin kiihtyessä ja kestää niin pitkään, kun sesonki kestää.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Sihtiltä Maria: 040 282 7435 / maria.hanninen@sihti.fi, sitten ei muuta kun tervetuloa meille!

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 09.04.2023
Julkaistu 23.03.2023
Sijainti Oulu
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Muu
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Maria Hänninen
maria.hanninen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta