Työpaikka - Sihti

Rakennustyöntekijöitä Leville

Kittilä, Kolari

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 02.04.2023

Hae työpaikkaa

Haemme asiakkaillemme paikallisia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Leville!

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä ja/tai alan koulutusta. Otamme kuitenkin huomioon kokemuksella kertyneen osaamisen ja hakijan reippaan asenteen työtä kohtaan. Työssä vaaditaan oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä myös fyysisissä tehtävissä.

Voimassaoleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn ja ajokortti sekä auton käyttömahdollisuus katsotaan isoksi plussaksi. Hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa, etenkin jos liikkuminen Kittilän ja Kolarin alueella on mahdollista.

Pääset oheisen linkin/painikkeen kautta jättämään meille hakemuksen. Kerrothan hakemuksessasi minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja ja minkä koet olevan vahvinta osaamistasi.

Meiltä saat laadukkaat työvaatteet, työterveyshuollon Terveystalolla sekä luotettavan palkanmaksun!

Lisätietoa Minja Murtomaa 050 444 4452 minja.murtomaa@sihti.fi

--------------------------------------------- Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco- Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 02.04.2023
Julkaistu 14.03.2023
Sijainti Kittilä, Kolari
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Minja Murtomaa
0504444452 minja.murtomaa@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta