Työpaikka - Sihti

LVI-alan tukkutyöntekijä Rovaniemelle

Rovaniemi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 02.04.2023

Hae työpaikkaa

Haemme asiakkaallemme LVI-ALAN TUKKU-/VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Rovaniemelle!

Etsimme asiakaspalveluhenkistä tukkutyöntekijää, jolla on LVI-puolen tuntemusta. Työtehtävät ovat monipuolisia ja ne muuttuvat työsuhteen edetessä. Työsuhteen alussa työskennellään enemmän varastotyöntekijän tehtävissä ja myöhemmin työnkuvaan kuuluu lisäksi mm. tilausten vastaanotto, nouto- ja myyntitehtävät.

Työssä menestyminen edellyttää: -Hyviä asiakaspalvelutaitoja -Suomen kielen taitoa asiakaspalveluun -Huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta -LVI-alan tuotetuntemusta

Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta LVI- tai varastotöistä. Otamme myös huomioon hakijat vastaavalla työkokemuksella. Eduksi katsotaan T-kortti ja/tai trukin ajokokemus.

Työ on perus arkipäivätyötä. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa. Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus/CV jo tänään oheisen linkin/painikkeen kautta! Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa: Minja Murtomaa 050 444 4452

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 02.04.2023
Julkaistu 16.03.2023
Sijainti Rovaniemi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Muu
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Minja Murtomaa
0504444452 minja.murtomaa@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta