Työpaikka - Sihti

Telineasentaja

Hämeenlinna, Hattula, Hausjärvi, Riihimäki

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 02.04.2023

Hae työpaikkaa

Oletko sinä päässyt jo keräämään työkokemusta telineasennusten ja sääsuojauksien parista? Kuinka ketterästi telinekasaus ja -purku sinulta sujuu? Olisitko kiinnostunut kehittymään hyvässä porukassa, jonka työnteko pohjautuu motivaatiolle, ahkeruudelle ja tehokkuudelle.

Asiakasyrityksenä tässä työmahdollisuudessa toimii 2015 perustettu vakavarainen ja tasaista kasvua hakeva konserni, jonka toiminnan perusteet pohjautuu asiakkaan ymmärtämiseen, yrittäjähenkisyyteen, luotettavuuteen ja innovatiivisuuteen.

Telineasentajan työtehtäviin kuuluvat mm. rakennustelineiden kokoaminen, purkaminen ja sääsuojaus. Työt suoritetaan aina työturvallisuus edellä ja putoamissuojaimia käyttäen! Erilaiset työkohteet asennus- tai purkutöineen suoritetaan urakkatyylisesti hyvällä suunnittelulla ja tehokkaalla toteuttamisella. Työkohteen koosta riippuen työ tehdään työpareittain tai pienissä tiimeissä, toisinaan myös aliurakoitsijoiden kanssa. Vaihtuvat työmaakohteet sijaitsevat Etelä-Suomen alueella ja liikkuva työ vaatii kaikilta asentajilta B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Asiakaskohteissa tehtävässä työskentelyssä vaaditaan myös sujuva suomen kielen osaaminen.

Kiinnostaisiko sinua jatkaa oman tiesi korkeuksiin hyvässä työyhteisössä ja nauttia työn vaihtuvista näköaloista? Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työt on mahdollista aloittaa maaliskuun alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Linna p. 050 4444433 tai pekka.linna@sihti.fi

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 02.04.2023
Julkaistu 19.03.2023
Sijainti Hämeenlinna, Hattula, Hausjärvi, Riihimäki
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Pekka Linna
pekka.linna@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta