Maanrakennusalan työntekijöitä

Jyväskylä, Laukaa, Muurame

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 23.06.2023

Hae työpaikkaa

Olisitko sinä etsimämme ahkera, joustava ja hyvällä asenteella varustettu MAANRAKENNUSALAN TYÖNTEKIJÄ?

Haemme Jyväskylän alueella toimiville asiakkaillemme maanrakennustyöntekijöitä. Työsuhteen kesto ja aloitusajankohta vaihtelevat asiakastarpeiden ja tilauskannan mukaan. Hyville työntekijöille on tarjolla työtä pidemmäksikin aikaa!

Etsimämme henkilö: Etsimällämme henkilöllä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti ja aiempi kokemus maanrakennustöistä ja -laitteista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Etsimme sekä kokeneita alansa osaajia että alasta kiinnostuneita ahkeria tulevaisuuden lupauksia. Ensisijaisen tärkeää onkin hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan, halu oppia uutta sekä into tarttua erilaisiin työtehtäviin. Mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työmaat sijaitsevat eri puolilla Jyväskylää ja lähikuntia, joten auton käyttö helpottaa työmaille kulkemista.

Työtehtävien kuvaus: Työpäiväsi voivat koostua erilaisista maanrakennustyömaan työtehtävistä esimerkiksi mittaus-, tärytys-, lapiointitöistä ja muista työtehtävistä työmaalla. Työtehtävät kuitenkin vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden, oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Hakeminen: Mikäli olet työtä pelkäämätön hyvällä asenteella varustettu tyyppi, laitathan hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Korhonen, puh. 050 444 4426 / tapio.korhonen@sihti.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 23.06.2023
Julkaistu 23.03.2023
Sijainti Jyväskylä, Laukaa, Muurame
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Tapio Korhonen image
Tapio Korhonen
tapio.korhonen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta