Asennusnosturikuljettaja kesäksi

Turku, Kaarina, Naantali, Raisio, Turku

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 11.06.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme asiakkaallemme Turun Nostopalvelu Oy:lle kesän ajaksi asennusnosturin kuljettajaa. Työ pitää sisällään erilaisten tavaroiden, elementtien ja muiden rakennusmateriaalien kuljettamista ja niiden nostoja. Nosturia ohjataan kauko-ohjaimella auton ulkopuolelta, ja työn pääpaino onkin juuri nostoissa.

Tehtävään sopii rauhallinen, harkitsevainen, oma-aloitteinen, hyvät asiakaspalvelutaidot omaava säänkestävä työntekijä. Työturvallisuuden tärkeys korostuu tehtävässä. Välillä työ vaatii esimerkiksi talon katolle nousemista, niin toivomme, ettei korkeissa paikoissa päätä huimaa. Kylmähermoisuutta on myös hyvä löytyä, sillä välillä saatetaan korkeiden paikkojen lisäksi työskennellä hankalissakin paikoissa. Hyvästä fyysisestä kunnosta on tässä työssä hyötyä. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Avaimet ammattitaidon kehittämiseen -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME -Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä -Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tieturvakorttia, -Ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia sekä vähintään C-korttia -Asennusnosturikorttia yli 25 tonnisiin nostureihin -Reissuvalmiutta (välillä keikka saattaa olla Turun seudun ulkopuolella)

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa painiketta! Töitä on tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian, kuitenkin 11.6.2023 mennessä. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin Ossi Syrjälälle numeroon 040 703 5375.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön, toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita, intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Asennusnosturikuljettaja, Fassi-nosturi, rakennusala, Turku, Turun Nostopalvelu Oy, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 11.06.2023
Julkaistu 29.05.2023
Sijainti Turku, Kaarina, Naantali, Raisio, Turku
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Turun Nostopalvelu Oy
Hae työpaikkaa
Ossi Syrjälä image
Ossi Syrjälä
ossi.syrjala@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta