Loppu-/rakennussiivoojia Kemijärvelle

Kemijärvi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 25.06.2023

Hae työpaikkaa

Loppu-/rakennussiivoojia Kemijärvelle!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme omatoimisia rakennussiivoojia asiakasyritykseemme Kemijärvelle. Työ on pääsääntöisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä, jota tehdään klo 7-15:30. Loppu-/rakennussiivoojana pidät huolen työmaan siisteydestä ja tehtävät voivat olla hyvinkin monipuolista. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Avaimet ammattitaidon kehittämiseen -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit -Asiakkaalla on majoitus, joten voit hakea tehtävää vaikka et asuisi Kemijärvellä

EDELLYTÄMME Etsimme työntekijää, jolla on aiempaa kokemusta P1 tason rakennussiivouksesta. Arvostamme toimeliasta ja tehokasta työskentelyä sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Rakennussiivoojan työ on fyysistä, minkä vuoksi hyvä fyysinen kunto on edellytys tehtävässä pärjäämiseksi.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -voimassa oleva työturvallisuuskortti -kaikille hakijoille tehdään turvaselvitys

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-konsultille Minja Murtomaalle numeroon 050 444 4452.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Loppusiivooja, rakennussiivooja, P1, rakennusala, Kemijärvi, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 25.06.2023
Julkaistu 05.06.2023
Sijainti Kemijärvi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta