Asennusnosturin kuljettaja

Hämeenlinna, Tampere

Osa-aikainen

Hakuaika päättyy 30.06.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme asennusnosturin kuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin.

Työntekopaikka voi olla missä vain Suomea tahansa, joten kuljettajan kotipaikkakunnalla ei ole väliä. Työt ovat asennuksia, rakennustuotteiden nostoja sekä kuljetuksia.

Keikat ovat pituudeltaan 1viikosta-2kuukauteen. Työpäivät saattavat venyä työkohteen mukaan. Majoitus sekä päivärahat järjestetään tekijöille. Palkka väh TES mukaan.

Työvälineet ovat 60-200TNM nostureita. Työtehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta tehtävästä. Sinulta pitää löytyä oma-auto käytöstä ja voimassaolevat kortit: Asennusnosturi kortti, työturvakortti, ammattipätevyys, digipiirturikortti ja tieturvakortti. Eduksi katsotaan E kortti.

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön. Toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 30.06.2023
Julkaistu 17.05.2023
Sijainti Hämeenlinna, Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Altti Saarikoski image
Altti Saarikoski
altti.saarikoski@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta