Maalareita Kainuun alueelle

Kajaani, Paltamo, Sotkamo

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 15.06.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme maalareita työskentelemään asiakasyritystemme erilaisissa kohteissa Kainuun alueella. Työ on pääsääntöisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä, jota tehdään klo 7-15.30.

Maalarina pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä eri työmailla. Työnkuvaasi voi sisältyä joko sisä- tai ulkopuolen maalaustyöt. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työsuhde alkaa heti. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan koulutus lasketaan sinulle eduiksi, mutta tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat reipas asenne ja innostunut työskentelyote. Maalarin työ on fyysistä, minkä vuoksi hyvä fyysinen kunto on edellytys tehtävässä pärjäämiseksi.

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa - painiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-konsultti Markus Kilpeläiselle numeroon 050 444 4495 tai laittaa sähköpostia markus.kilpelainen@sihti.fi P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 15.06.2023
Julkaistu 22.05.2023
Sijainti Kajaani, Paltamo, Sotkamo
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta