Rakennustyöntekijöitä Kemi-Tornio

Kemi, Tornio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 18.06.2023

Hae työpaikkaa

Rakennustyöntekijöitä Kemiin ja Tornioon!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme kokeneita rakennustyöntekijöitä erilaisiin kohteisiin asiakasyrityksiimme Kemiin ja Tornioon. Työtehtävät ja -kohteet vaihtelevat asiakkaan mukaan. Kerro meille toiveesi ja osaamisesi niin valitsemme kohteen mahdollisuuksien mukaan! Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME Aiempaa kokemusta rakennustehtävistä. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta otamme myös huomioon kokemuksella hankitun osaamisen.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Hyvä fyysinen kunto koska työ voi olla fyysistä -Reipas ja toimelias asenne -Voimassa oleva työturvallisuuskortti -Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-konsultille Minja Murtomaalle numeroon 050 444 4452.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Rakennustyöntekijä, talonrakennusala, rakennusala, Kemi, Tornio, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 18.06.2023
Julkaistu 25.05.2023
Sijainti Kemi, Tornio
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta