Timpureita Rovaniemelle

Rovaniemi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 01.10.2023

Hae työpaikkaa

Timpureita Rovaniemelle!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme osaavia tekijöitä erilaisiin kohteisiin Rovaniemelle. Tiedossa voi olla kaikkea ulkotöistä sisustustimpurin viimeistelytehtäviin. Kohde valitaan osaamisen ja toiveiden perusteella, joten kerrothan hakemuksessasi minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja ja minkä koet olevan vahvinta osaamistasi. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit -Otamme palkkatoiveet huomioon

EDELLYTÄMME Aiempaa työkokemusta timpurin tehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta otamme myös huomioon kokemuksella kertyneen osaamisen. Arvostamme myös hyvää asennetta työtä kohtaan.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Itsenäinen ja turvallinen työskentelyote -Voimassa oleva työturvallisuuskortti -Muut kortit katsotaan eduksi

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Timpuri, rakennustyöntekijä, talonrakennusala, rakennusala, Rovaniemi, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 01.10.2023
Julkaistu 06.09.2023
Sijainti Rovaniemi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Kreeta Hurskainen
kreeta.hurskainen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta