Rakennusaputyöntekijä / Sihti Rovaniemi

Rovaniemi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 17.12.2023

Hae työpaikkaa

Rakennusaputyöntekijöitä Rovaniemelle!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme motivoituneita ja sitoutuneita työntekijöitä, jotka haluavat kehittää osaamistaan rakennusalalla. Rakennusapulaisena pääset tekemään avustavia rakennusalan työtehtäviä, huolehtimaan työmaan siisteydestä ja siitä, että ammattilaiset saavat kaikki työssä tarvitsemansa välineet käyttöönsä. Työtehtävät ja -kohteet vaihtelevat asiakkaan mukaan. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME Aikaisempi kokemus rakennustyömailta tai rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta otamme myös huomioon aloittelijat hyvällä asenteella!

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Hyvä fyysinen kunto koska työ voi olla fyysistä -18-vuoden ikä -Reipas ja motivoitunut asenne -Luotettavuus ja halu oppia -Voimassa oleva työturvallisuuskortti -Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Rakennusaputyöntekijä, rakennusapulainen, rakennussiivooja, talonrakennusala, rakennusala, Rovaniemi, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 17.12.2023
Julkaistu 28.11.2023
Sijainti Rovaniemi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Kreeta Hurskainen
kreeta.hurskainen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta