Telineasentaja

Oulu

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 04.08.2024

Hae työpaikkaa

Etsimme nyt TELINEASENTAJAA Oulun alueelle.

MITÄ TYÖHÖN KUULUU?

Telineasentajan työnkuva muodostuu erilaisista telineiden asennus- ja purkutöistä, sekä sääsuojien asentamisesta. Kohteena voi olla niin rakennustyömaat, kuin teollisuuden kohteetkin. Työtä on tarjolla ympäri vuoden asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Toivomme, että olet jo työskennellyt alalla ja hommat hoituvat itsenäisesti. Tärkeitä ominaisuuksia tähän tehtävään valittavalla on erityisesti hyvä työmoraali, tekemisen meininki sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

MITÄ VOIMME TARJOTA SINULLE?

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Oulun toimistoltamme käsin.

MITEN HAET PAIKKAA:

Voit hakea paikkaa, alla olevan linkin kautta. Jos kaipaat lisätietoja voit kilauttaa Maria Hänniselle numeroon 040 182 7435 tai laittaa mailia maria.hanninen@sihti.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

klikkaa www.sihti.fi, tervetuloa meille!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 04.08.2024
Julkaistu 15.07.2024
Sijainti Oulu
Tyyppi Rekrytointi
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Maria Hänninen image
Maria Hänninen
maria.hanninen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta