Laatoitustaitoinen timpuri

Oulu

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 01.10.2023

Hae työpaikkaa

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme ammattilaista sisustustimpuria työskentelemään asiakasyritykseemme Oulun alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa erilaisia korjausrakentamisen työtehtäviä, kuten parkettien asennusta, tasoituksia ja maalauksia. Työmaakohteita ovat omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalotyömaat. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi, työurasi edetessä pääsit sitomaan työsuhteen suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

TARJOAMME

-Kunnolliset työvarusteet -Avaimet ammattitaidon kehittämiseen -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit -Palkkaus TES mukaisesti

EDELLYTÄMME

Työssä eduksesi katsotaan alan koulutusta tai alalla työskentelemisen kautta hankittua osaamista. Olisi myös mahtavaa, jos sinulla olisi aikaisempaa kokemusta vesivahinkosaneerauksista. Odotamme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä B-ajokorttia. Tärkeä edellytys tehtävässä onnistumiseen on innostunut työskentelyote ja motivaatio olla alan ammattilainen aurinkoisella asenteella.

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-Konsultti Maria Hänniselle, numeroon 040 182 7435 P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Sisustustimpuri, Oulu, Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Sihti

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 01.10.2023
Julkaistu 14.09.2023
Sijainti Oulu
Tyyppi Rekrytointi
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Maria Hänninen image
Maria Hänninen
maria.hanninen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta