Rakennustyöntekijä

Oulu

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 04.08.2024

Hae työpaikkaa

Etsimme hyvällä asenteella ja tarkalla työotteella varustettuja RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan tehtäviin Ouluun.

Työhösi rakennustyöntekijänä voi kuulua monenlaisia töitä niin uudis- kuin saneeraustyömaillakin. Päivät voivat kulua esimerkiksi runkotöiden, väliseinien rakentamisen tai viimeistelytöiden parissa.

Kerrothan hakemuksessasi, minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja. Näin voit itse päästä vaikuttamaan siihen, millaisten työvaiheiden parissa työskentelet.

Arvostamme hakijoilta jo aiempaa rakennustyömaan kokemusta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Työturvallisuuskortti tulee myös olla voimassa ja oma auto katsotaan eduksi.

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Oulun toimistoltamme käsin.

Laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta, niin jutellaan lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Hänninen, 040 182 7435, maria.hanninen@sihti.fi.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Klikkaa www.sihti.fi, tervetuloa meille!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 04.08.2024
Julkaistu 15.07.2024
Sijainti Oulu
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Maria Hänninen image
Maria Hänninen
maria.hanninen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta