Perämies

Hämeenlinna, Janakkala

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 01.10.2023

Hae työpaikkaa

ETSIMME KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ KANTA-HÄMEEN ALUEELLE ASIAKASYRITYKSELLEMME!

Etsimme kaivinkoneen perämiestä Kanta-Hämeen alueelle asiakasyrityksellemme. Työtehtäviin kuuluu kaupunkirakentaminen, putkien veto, tärytystyä sekä perämiehenä työskentely kaivinkoneelle

Työsuhteet alkavat mahdollisimman pian.

TARJOAMME: Kunnolliset työvarusteet Erinomaisen työilmapiirin Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista Hyvän palkkauksen

Edellytämme aikaisempaa kokemusta maanrakennustyöstä tai koulutusta maanrakennus alalta. Putkiasennusten parissa työskentelyä sekä voimassa olevaa työturvakorttia.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin yhteyshenkilöön Aku Kattaiseen numeroon 050 44444 77, aku.kattainen@sihti.fi

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön, toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita, intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihtin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

PS. Vinkkaa paikasta myös töitä vailla olevalle kaverillesi!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 01.10.2023
Julkaistu 15.09.2023
Sijainti Hämeenlinna, Janakkala
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Aku Kattainen image
Aku Kattainen
aku.kattainen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta