Rakennusapulainen

Tampere, Tampere

Osa-aikainen

Hakuaika päättyy 22.07.2024

Hae työpaikkaa

Rakennusapulaisia vaihtuviin kohteisiin Tampereen ja lähiseutujen alueelle.

Etsimme asiakasyrityksillemme tuleviin kesän ja syksyn projekteihin motivoituneita ja innokkaita rakennusapulaisia, jotka ei pelkää fyysistä työtä ja uuden oppimista.

Tehtäviin kuuluvat mm. yleiset avustavat työmaatehtävät, materiaalien käsittely, työmaan siisteyden ylläpito sekä muita vaihtelevia rakennusaputyöntekijän tehtäviä oman osaamisesi mukaan.

Aikaisempi kokemus alalta on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Lisäksi odotamme sinulta:

Oman auton käyttömahdollisuutta, kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa, tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta erilaisissa työympäristöissä ja kykyä nauraa myös työmaahuumorille.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn. Työmaat ja työtehtävät vaihtelevat, mikä tekee jokaisesta päivästä erilaisen seikkailun. Monipuoliset mahdollisuudet kehittyä rakennusalalla. Kannustava ja innostava työympäristö. Työskentelemme yhdessä ja kunnioitamme jokaisen panosta ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä mm. kuntosaliedulla, leffalipuilla ja muilla vaihtuvilla etuuksilla.

Jos olet valmis tarttumaan monipuolisiin haasteisiin ja nautit vaihtelevista työtehtävistä, lähetä hakemuksesi nyt ja kerro, miksi juuri sinä olet paras valinta tähän tiimipeliin!

Tehtävässä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Rekrytointipalvelu Sihti Oy on työnantajasi. Lisätietoja saat alla olevasta osoitteesta. Haku on avoinna, joten älä epäröi hakea heti.

Lisätietoja: Samuli Kinnunen puh: 040 191 8443 samuli.kinnunen@sihti.fi

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet. Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 22.07.2024
Julkaistu 08.07.2024
Sijainti Tampere, Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Samuli Kinnunen
samuli.kinnunen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta