Rakennusapulainen

Tampere, Tampere

Osa-aikainen

Hakuaika päättyy 30.04.2024

Hae työpaikkaa

Rakennusapulainen - Työ, jossa nostamme sekä tiiliskiviä että tunnelmaa! Oletko valmis liittymään rakentavaan joukkoomme?

Etsimme asiakasyrityksellemme tuleviin talven ja kevään projekteihin motivoituneita ja innokkaita rakennusapulaisia, jotka ei pelkää nostaa niin tiiliskiviä kuin tiimihenkeäkin!

Tehtäviin kuuluvat mm. yleiset avustavat työmaatehtävät, materiaalien käsittely ja työmaan siisteyden ylläpito. Ei siis tarvetta siivota ainoastaan kotona!

- Avustaminen erikoisammattilaisten töissä kuuluu tehtäviin. - Aikaisempi kokemus alalta on plussaa, mutta ei välttämätöntä. - Lisäksi odotamme sinulta pientä tai suurta kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa, tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta erilaisissa työympäristöissä ja kykyä nauraa myös työmaahuumorille.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn. Työmaat ja työtehtävät vaihtelevat, mikä tekee jokaisesta päivästä erilaisen seikkailun. Monipuoliset mahdollisuudet kehittyä rakennusalalla. Kannustava ja innostava työympäristö. Työskentelemme yhdessä ja kunnioitamme jokaisen panosta ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä mm. kuntosaliedulla, leffalipuilla ja muilla vaihtuvilla etuuksilla.

Jos olet valmis tarttumaan monipuolisiin haasteisiin ja nautit vaihtelevista työtehtävistä, lähetä hakemuksesi nyt ja kerro, miksi juuri sinä olet paras valinta tähän tiimipeliin!

Tehtävässä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Rekrytointipalvelu Sihti Oy on työnantajasi. Lisätietoja saat alla olevasta osoitteesta. Haku on avoinna, joten älä epäröi hakea heti.

Lisätietoja: Samuli Kinnunen puh: 040 191 8443 samuli.kinnunen@sihti.fi

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet. Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 30.04.2024
Julkaistu 28.03.2024
Sijainti Tampere, Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Samuli Kinnunen
samuli.kinnunen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta