Ratatyöntekijä, pk-seutu

Vantaa, Espoo, Helsinki, Kouvola, Lahti, Tampere

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 21.07.2024

Hae työpaikkaa

Tule meille RATATYÖNTEKIJÄKSI! Ratarakennuksen työt sijoittuvat lähinnä pääkaupunkiseudulle ja eteläiseen Suomeen, mutta reissutyöläisiä tarvitsemme ympäri maata.

Nyt haemme ratatyöntekijöitä rata-alueiden rakennustyömaille. Mikäli työskentely radalla kiinnostaa ja sinulla on jo pohjalla hieman työkokemusta esim. rakentamisesta, maanrakentamisesta, mekaanisesta kunnossapidosta tai sähkötöistä voit tähän tehtävään hakea. Töitä on tarjolla apumiehille, kokeneille ratatyöntekijöille, rataturvamiehille sekä RTV-osaajille ja päällysrakennepätevyyden omaaville tekijöille. Työ voi sisältää esimerkiksi ratamassan, pöllien ja kiskojen vaihtoa ja asennusta, liikenteen ohjausta, ammattilaisen avustamista sekä muita ratarakentamisen töitä osaamisesi mukaan.

Aikaisempaa työkokemusta ratatyöstä emme vaadi, työhön saa kattavan perehdytyksen! Tärkeintä on toimeentarttuva ja reipas asenne.

Tähän työhön edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, voimassa olevaa työturvakorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme ratatyöturvakortin, mutta se ei ole edellytys työn hakemiselle.

Tarjoamme laadukkaat työvarusteet sekä kokemustasi vastaavan palkan. Työ alkaa kevään 2024 aikana ja jatkuu pitkälle syksyyn.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti nettisivujemme kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Salohalme, p. 050 4444 468, tommi.salohalme@sihti.fi.

AVAINSANAT Maarakennus, ratarakentaminen, ratasähkö, konekuski, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ. Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 21.07.2024
Julkaistu 21.02.2024
Sijainti Vantaa, Espoo, Helsinki, Kouvola, Lahti, Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Jenny Karjalainen
jenny.karjalainen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta