Maanrakennuskoneenkuljettaja, kaivinkone

Tampere

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 22.07.2024

Hae työpaikkaa

Etsimme usealle asiakkaallemme kokeneita kaivinkoneenkuljettajia monipuolisiin työkohteisiin Tampereelle. Työtehtävät vaihtelevat yritysten, työmaiden ja oman osaamisesi mukaan. Työt sijaitsevat pääasiassa Tampereella, mutta tarvittaessa töitä tehdään myös laajemmalla alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Töitä on tarjolla arviolta kesäkauden ajaksi. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

SIHTI TARJOAA

- Kunnolliset työvarusteet - Avaimet ammattitaidon kehittämiseen - Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa - Mukavat työkaverit - Koulutusrahaa lisäkoulutuksiin - Liikuntaetuja sekä vaihtuvia vähittäiskaupan alennuksia eri yhteistyökumppaneillamme

TOIVOMME SINULTA

- Aikaisempaa kokemusta kaivinkoneista - Voimassa olevaa työturvakorttia ja tieturvakorttia - Joustavuutta työajoissa - Suomen kielen taitoa - 3D-kokemusta ja -osaamista - Oman auton käyttömahdollisuutta

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit soittaa suoraan allekirjoittaneelle tai laittaa sähköpostia!

Lisätietoja: Samuli Kinnunen 040-1918443 samuli.kinnunen@sihti.fi P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut asuin- ja toimitilarakentamisen, maarakennus- ja kaivosalan, rakennusprojektien tuki- ja asennuspalvelujen, ratarakentamisen ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT: maanrakennustyöntekijä, maarakennus, maanrakennus, infrarakentaminen, koneenkuljettaja

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 22.07.2024
Julkaistu 08.07.2024
Sijainti Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Samuli Kinnunen
samuli.kinnunen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta