Puutarhatyöntekijä

Kempele, Oulu

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 21.04.2024

Hae työpaikkaa

PUUTARHATYÖNTEKIJÄ

Etsimme hyvällä asenteella varustettua puutarhatyöntekijää asiakasyritykseemme Oulun Kempeleeseen. Työtehtävinäsi on kasvien ja kukkien myyminen. Asiakkaamme alustava tarve on kesäkuun loppuun asti ja työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työaika on alkuun 8:00-16:00 ja kesällä kahdessa vuorossa 8:00-20:00 välisenä aikana. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

EDELLYTÄMME

Asiakkaamme haluaa, että työntekijä olisi persoonaltaan reipas ja asiakaspalveluhenkinen sekä hänellä olisi entuudestaan osaamista erilaisista kasveista ja kukista.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin Jennille p, 040 844 7175

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT

Puutarhatyöntekijä, Oulu, Kempele, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 21.04.2024
Julkaistu 03.04.2024
Sijainti Kempele, Oulu
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Muu
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Jenni Gonzalez Myllylä
jenni.gonzalezmyllyla@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta