Rakennustyöntekijä

Tampere

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 22.07.2024

Hae työpaikkaa

Etsimme nyt rakennusalan ammattilaisia vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaan alueelle.

Meillä on avoin paikka motivoituneelle ja ammattitaitoiselle rakennusmiehelle, joka haluaa olla mukana toteuttamassa erilaisia rakennusprojekteja.

Työnkuvaus: Työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan oman osaamisesi mukaan. Tehtäviä on tarjolla niin kokeneille tekijöille kuin aloitteleville ammattilaisillekin. Osallistut monipuolisiin rakennustyötehtäviin asiakasyritystemme projekteissa Pirkanmaan alueella. Toteutat itseäsi yhdessä muiden kokeneiden ammattilaistemme kanssa. Tarkkuus ja huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, samoin kuin kyky työskennellä turvallisesti ja tehokkaasti.

Mitä tarjoamme:

Mahdollisuuden laajentaa taitojasi ja ammattitaitoasi rakennusalalla. Ystävällisen ja tukevan työympäristön, jossa kunnioitetaan työntekijöitä. Kilpailukykyisen palkkauksen.

Odotamme sinulta:

Kokemusta rakennusalalta. Kykyä työskennellä tiimissä ja kommunikoida tehokkaasti. Positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Voimassa olevan työturvakortin.

Miksi valita meidät? Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, jotka pitävät työn mielenkiintoisena. Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa rakennusalalla ammattitaitoisen tiimin tuella. Työskentelemme yhdessä ja kunnioitamme jokaisen panosta ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä mm. kuntosaliedulla, leffalipuilla ja muilla vaihtuvilla etuuksilla.

Jos olet valmis tarttumaan rakennusalan haasteisiin ja olet valmis laittamaan taitosi peliin, lähetä hakemuksesi nyt.

Lisätietoja saat alla olevasta osoitteesta. Haku on avoinna, joten älä epäröi hakea heti.

Lisätietoja: Samuli Kinnunen puh. 040 1918443 samuli.kinnunen@sihti.fi

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut asuin- ja toimitilarakentamisen, maarakennus- ja kaivosalan, rakennusprojektien tuki- ja asennuspalvelujen, ratarakentamisen ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 22.07.2024
Julkaistu 08.07.2024
Sijainti Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Samuli Kinnunen
samuli.kinnunen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta