Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Yksityisyyskäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Rekrytointipalvelu Sihti Oy ja Adecco Group -konserni ovat sitoutuneet suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Tämä käytäntö (yhdessä muiden tässä viitattujen asiakirjojen kanssa) kuvaa sinusta keräämämme henkilötiedot ja henkilötietojesi käsittelytavat.

Henkilötiedot, joita saatamme kerätä sinusta

  • Keräämme seuraavia henkilötietoja näihin kuitenkaan rajoittumatta, kun vierailet verkkosivustolla: liikennetiedot, sijaintitiedot, verkkolokit, kyselyiden ja yhteystietolomakkeiden sisältö sekä muut tiedonvälitykseen ja resursseihin liittyvät tiedot. Nämä keräämämme henkilötiedot tekevät verkkosivustolla vierailemisesta helpompaa tulevaisuudessa, ja lisäksi pystymme suosittelemaan sinulle sopivaa sisältöä perustuen sijaintiin, josta käytät verkkosivustoa.
  • Keräämme kaikki meille antamasi tiedot, kun käytät yhteystietolomakkeitamme (esimerkiksi ”ota yhteyttä”, ”lähetä meille viesti”, ”pyydä taloudellisia päivityksiä” tai ota meihin yhteyttä yhteistyöhön liittyen”). Henkilötietojen antaminen yhteystietolomakkeiden kautta ei ole pakollista tai sopimuksen mukainen vaatimus, mutta huomaa kuitenkin, että tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia kenttiä, koska tarvitsemme nämä tiedot noudattaaksemme pyyntöäsi tai vastataksemme siihen. Muista kanssamme jakamistasi tiedoista tai henkilötiedoista voit päättää itse, kun täytät yhteystietolomakkeitamme. Jos otat meihin yhteyttä, säilytämme tiedot tästä keskustelusta.
  • Käytämme henkilötietoja suoramarkkinointiin, jos annat siihen luvan yhteystietolomakkeella. Voit lopettaa tulevien markkinointiviestien vastaanottamisen milloin tahansa.
  • Voimme myös tallentaa evästeitä, kuten Evästekäytännössämme on tarkemmin kuvattu.

Kuinka käytämme henkilötietojasi

Henkilötietosi kerätään ja niitä käsitellään seuraaviin tarkoituksiin:

  • – Sisällön ja resurssien mukauttamiseen parhaalla mahdollisella tavalla mieltymyksiäsi vastaavalla tavalla.
  • – Pyyntöihisi tai kysymyksiisi vastaamiseksi, kun otat meihin yhteyttä.
  • – Jotta voimme lähettää sinulle muita tietoja, kuten tiedotteita Sihdin tulevista tapahtumista tai uutiskirjeitä, jotka saattavat kiinnostaa sinua.
  • – Jotta voimme luoda, julkaista ja kehittää sinulle sopivinta sisältöä.
  • – Varmistaaksemme, että verkkosivuston kautta tarjottu sisältö esitetään tehokkaimmalla tavalla sinulle ja laitteellesi.
  • – Jotta voisit näin valitessasi osallistua verkkosivuston interaktiivisiin ominaisuuksiin.
  • – Kehittääksemme ja parantaaksemme verkkosivustoa ja järjestelmiä ja palvellaksemme sinua paremmin.

Sovellettavissa oleva tietosuojalaki hyväksyy tietojesi käyttämisen yllä kuvatulla tavalla, koska:

  • – se on välttämätöntä yllä mainittujen oikeutettujen käyttötarkoituksiemme osalta, kyseiset intressit eivät ylitä missään tapauksessa yksityisyyteesi liittyviä intressejä.
  • -eräissä tapauksissa on noudatettava lakisääteisiä vastuita, kuten tietojen antaminen viranomaisille tai valtionhallinnolle.
  • – eräissä tapauksissa on välttämätöntä käyttää henkilötietojasi julkisen yhteisen hyvän vuoksi, ja kun käytämme erityisiä henkilötietoluokkia, jotka ovat välttämättömiä laillisten vaateiden määrittämiseksi, harjoittamiseksi tai puolustamiseksi, tai kun käsittely liittyy julkisiin henkilötietoihin
  • – tietyissä tilanteissa niitä käsitellään erityisesti antamallasi luvalla, jos tilaat markkinointiviestejä ja uutisia sähköpostin kautta.

Emme toimi yksinomaan automaattisen käsittelyn (profilointi) avulla, mikä aiheuttaisi sinua koskevia tai sinuun huomattavasti vaikuttavia päätöksiä.

Säilytämme tietosi tarvittavaa pidemmän ajan, jotta noudattaisimme oikeudellisia tai lainsäädännöllisiä vastuitamme. Henkilötietojesi säilytysaika riippuu tietojen vastaavasta käyttötarkoituksesta ja työkalusta, jossa nämä henkilötiedot käsitellään. Tässä käytännössä ei ole mahdollista esitellä erilaisia säilytysaikoja ymmärrettävällä ja kohtuullisella tavalla. Sovellettavissa olevan henkilötietojen säilytysajan määritysehtoina käytetään seuraavia: (i) välttämätöntä vastaavaan tarkoitukseen, (ii) välttämätöntä liikesuhteen ylläpitämiseksi kanssasi, (iii) olet hyväksynyt säilyttämisen ja/tai (iv) sovellettavissa olevat säilytyslait vaativat tätä.

Jakaminen muiden osapuolten kanssa

Jaamme tietosi muille osapuolille ohjataksemme tietojesi käyttötehokkuutta ja tarjotaksemme sinulle sisältöä ja/tai resursseja. Tämä tapahtuu kuitenkin vain seuraavissa tapauksissa:

  • Yhteistyökumppaneille: saatamme toimia ajoittain yhdessä muiden yritysten kanssa tai palkata muita yrityksiä tai henkilöitä suorittamaan toimintoja puolestamme. Esimerkkeinä ovat verkkosivuston sisällön hallinnointi ja/tai ylläpito tai tiettyjen verkkosivuston ominaisuuksien tarjoaminen, markkinointipalveluiden tarjoaminen tai taloudellisten päivitysten tarjoaminen pyynnöstäsi. Nämä yhteistyökumppanit toimivat seuraavilla alueilla: EU/ETA ja YHDYSVALLAT. Näillä vastaanottajilla on pääsy henkilötietoihisi vain, kun heidän on tehtävä toimintojaan, eikä heillä ole lupaa käyttää kyseisiä henkilötietoja mihinkään muihin tarkoituksiin. Näitä tahoja koskevat sopimusoikeudelliset luottamuksellisuusvelvoitteet.
  • Muille Adecco Groupin osille (ts. mitkä tahansa Adecco Groupin suoraan tai epäsuorasti hallitsemat yritykset). Luettelo Adecco Groupin yrityksistä on kuvattu täällä, mukaan lukien heidän yhteistyökumppaninsa, jotka saattavat olla tekemisissä verkkosivuston palveluiden tai sisällön tarjoamisessa, jotta voimme palvella sinua paremmin tai vastata pyyntöihisi (esim. kun käytät yhteydenottolomakkeita).
  • Valtion viranomaisille tai lainvalvojille, jos määritämme oman harkintamme mukaisesti, että meillä on oikeudellinen velvoite toimia näin.

IP-osoitteet ja evästeet

Keräämme tietoja laitteestasi järjestelmänhallintaa varten, mukaan lukien (kun saatavissa) IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selaimen tyyppi. Nämä ovat tilastollisia tietoja käyttäjän selaukseen liittyvistä toiminnoista ja käyttäytymisestä, eikä niiden avulla voida tunnistaa sinua tai ketään yksilöä.

Saatamme hankkia samasta syystä tietoja yleisestä internetin käytöstäsi käyttämällä laitteellesi tallennettavaa evästetiedostoa. Evästeet auttavat meitä parantamaan verkkosivustoa ja toimittamaan parempaa ja henkilökohtaisempaa sisältöä. Voit lukea lisää evästeisen käyttämisestä Evästekäytäntö-sivultamme.

Jos muut käyttäjät jakavat tietokoneesi, suosittelemme, että et valitse ”muista tietoni” -vaihtoehtoa, kun verkkosivusto tarjoaa tätä vaihtoehtoa.

Henkilötietojesi tallennus- ja käsittelypaikka

Kuten yllä olevassa kohdassa ”Jakaminen muiden osapuolten kanssa” on kuvattu, jaamme henkilötietojasi seuraaville:

  • Kolmannen osapuolen yhteistyökumppanit: kun käytämme kolmannen osapuolen yhteistyökumppania, henkilötietosi pysyvät hallinnassamme ja meillä on käytössämme hallintavälineet, joilla varmistamme, että henkilötietosi suojataan riittävällä tavalla.
  • Muille Adecco Groupin yrityksille: olemme sitoutuneet konsernin laajuiseen sopimukseen, jolla varmistamme, että henkilötietosi ovat riittävän suojattuja.

Pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän käytännön mukaisesti.

Siirrämmekö tietojasi EU:n ulkopuolelle?

Henkilötietosi saatetaan siirtää yhteen tai useampaan maahan Euroopan yhteisön sisällä tai sen ulkopuolella ja käsitellä niissä. Siirrämme tietosi vain niihin EU:n ulkopuolisiin maihin, joiden Euroopan komissio uskoo tarjoavan riittävän suojan tiedoillesi, tai joissa Adecco Group on määrittänyt soveltuvat suojatoimet turvaamaan tietojesi yksityisyyttä. Yhdysvallat sisältyvät tällä hetkellä näihin maihin.

Tietosuoja

Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, sinun tulee olla tietoinen siitä, että tietojen siirtäminen internetin kautta ei ole täysin turvallista. Emme voi antaa takuita verkkosivuston kautta siirrettyjen tietojen siirtämisestä millekään kolmannelle osapuolelle. Kaikki siirrot tapahtuvat näistä syistä omalla vastuullasi. Käytämme tiukkoja toimintamenetelmiä ja riittäviä teknisiä ja organisatorisia turvallisuusmenettelyjä estääksemme henkilötietojen valtuuttamattoman käytön, muuttamisen, poistamisen tai siirtämisen.

Oikeutesi – Kuinka voit päivittää henkilötietojasi tai poistaa ne

Sinulla on seuraavat oikeudet sovellettavissa olevan tietosuojalain mukaisesti:

  • Oikeus käyttää henkilötietojasi ja hankkia niistä kopio:
    Sinulla on oikeus pyytää vahvistusta siitä, käsittelemmekö mitään henkilötietojasi. Tässä tapauksessa sinulla saattaa olla pääsy henkilötietoihisi (portaalin kautta) ja tiettyihin käsittelytapoihin liittyviin tietoihin. Voit pyytää meiltä joissakin tapauksissa sähköisen kopion tiedoistasi.
  • Oikeus henkilötietojen korjaamiseen:
    Jos pystyt esittämään, että sinusta säilyttämämme henkilötiedot eivät ole oikeita, voit kehottaa päivittämään nämä tiedot tai korjaamaan ne muulla tavalla.
  • Oikeus tietojen hävittämiseen ja poistamiseen:
    Eräissä tapauksissa sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista. Voit tehdä tämän pyynnön milloin tahansa ja Sihti arvioi, voidaanko pyyntösi toteuttaa. Tähän oikeuteen liittyvät kuitenkin kaikki lailliset oikeudet ja velvoitteet, joiden perusteella meidän on säilytettävä tiedot. Jos pyyntösi henkilötietojesi poistamisesta on lain mukainen, lupa on myönnettävä ja Sihti poistaa tiedot ilman aiheetonta viivytystä.

Oikeuksien toteuttamiseksi voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

Kun henkilötietojesi käsitteleminen perustuu lupaasi, sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta millään tavalla mihinkään aiempaan suostumukseesi perustuvaan käsittelyyn ennen peruuttamisen vastaanottamista.

Voit myös lähettää valituksen henkilötietojesi käsittelemisestä paikalliselle tietosuojaviranomaisellesi.

Markkinointiviestintä

Lähetämme sinulle markkinointiviestejä sähköpostilla vain, kun olet antanut meille siihen luvan.

Lomakkeilla, joiden avulla keräämme henkilötietojasi on valinta, joka sinun on napsautettava, jos hyväksyt markkinointiviestien vastaanottamisen. Kun lähetämme sinulle markkinointiviestejä sähköpostilla, voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen napsauttamalla sähköpostissa olevaa ”lopeta tilaus”/”unsubscribe” -toimintoa. Lisäksi voit käyttää tilaamisen lopetusoikeuttasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä ja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@adecco.fi ja antamalla seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero yhteydenottoa varten, markkinointiviestit, joiden tilaamisen haluat lopettaa.

Tähän käytäntöön tehtävät muutokset

Tämän käytännön ehdot saattavat muuttua ajoittain. Julkaisemme kaikki tämän lausunnon materiaalin muutokset asianmukaisilla ilmoituksilla, joko tällä verkkosivustolla, tai ottamalla sinuun yhteyttä muiden tiedonvälityskanavien kautta.

Yhteystiedot

Vastaanotamme mielellämme käytäntöä koskevia kysymyksiä, kommentteja sekä pyyntöjä, jotka voit lähettää sähköpostilla: privacy@adecco.fi.

Voit pyytää kopion henkilötietojesi tiettyyn siirtoon liittyvistä mekanismeista ottamalla yhteyttä: privacy@adecco.fi.