Ladataan

Rekrytointi

image description

Miksi ottaisit Sihdin?

Meillä eri toimialoja koskevia hakuja hoitavat ihmiset, jotka ymmärtävät, mistä haussa on kyse. Jos haet myyntijohtajaa, saat meiltä myyntijohtajana menestyneen sihtiläisen varmistamaan, että hakusi onnistuu. Jos haet HR-asiantuntijaa, hoitaa rekrytointiasi HR-asiantuntija.

Palveluissamme on ideana, että erilaisilla toimialoilla toimivia auttavat meillä sellaiset ihmiset, joilla on sen alan vankka käytännön kokemus.

Niinpä Sihdin omien rekryasiantuntijoiden ansioluetteloista löytyvät mm. KTM, BBA, levyseppä, rakennusmies, laskentamerkonomi, restonomi, sommelier, ekonomi, DI, koneinsinööri, myyntijohtaja, psykologi, yrittäjä, pankkiiri, sihteeri, senior foreign news correspondent, palkanlaskija, HR-asiantuntija...

Ja niin edelleen.

Tästä syystä kehtaamme esittää seuraavan kliseen:

Yritys voi keskittyä omaan leipälajiinsa. Kun se tarvitsee uusia osaajia, me pidämme asiasta huolen. Meidän kauttamme heille löytyy hyviä työntekijöitä. Ohimenevään tarpeeseen tai pysyvämpiin tehtäviin.

Emme mekään toki kaikkea osaa, mutta otamme selvää siitä, kuka osaa. Maailmassa on loputon määrä asiantuntijoita ja konsultteja. Tärkeintä on, että joku etsii yritykselle ne oikeat vastaukset. Me tykkäämme tehdä juuri sen, koska asiakkaalla ei ole varaa kokeilla sitä ainoaa, joka ehtii vastaamaan puhelimeensa.

Referenssit:

Olemme tehneet yhteistyötä Sihdin kanssa sen perustamisesta alkaen. Fastemsille on ollut tärkeätä löytää joustava kumpani, joka on valmis sitoutumaan yhteistyöhön pitkäjänteisesti. Sihdissä olemme löytäneet sellaisen. Henkilövalinta on aina kahden toisiaan tuntemattoman tahon hyvin henkilökohtainen kauppa. Ulkopuolisen välittäjäorganisaation tehtävänä on kuvata vastapuoli toiselle mahdollisimman oikein ja niillä sanoilla, joita kuulija ymmärtää. Tässä tehtävässä Sihdin asiantuntemus ja on ollut meille suureksi avuksi.

Juhani Rantalainen
Director, Business Development and Marketing
Fastems Oy Ab

DKT has used Sihti Oy for recruiting new staff in Finland. We have been extremely happy with the always friendly and professional service which is highly recommendable. Sihti managed to "decode" our requirements efficiently and match it with excellent candidates.

Christian Emborg
Managing director, CEO,
DKT A/S
Denmark

Ota yhteyttä:

 • OP
  Olli-Pekka Mollberg (Helsinki)

  yrittäjä, rekrytoinnit ja suorahaut

  p. 050 444 4450

  op@sihti.fi

 • Teemu
  Teemu Vuorinen (Tampere)

  myyntiryhmän johtaja, rekrytoinnit

  p. 050 444 4447

  teemu@sihti.fi