Rakennusalan henkilöstöpalvelut

Vastuullinen rakennusalan HR-kumppani

Teemme yhteistyötä niin alan suurimpien rakennusyhtiöiden kuin pienten ja keskisuurten rakennusliikkeiden kanssa. Ymmärrämme hyvin erikokoisten yritysten tarpeita – ja samalla voimme tarjota työntekijöillemme monipuolisesti erilaisia ja kiinnostavia työtehtäviä. Meidän kauttamme työllistyvät niin rakennusaputyöntekijät, ammattitaitoiset timpurit kuin työnjohtajat ja projekti-insinöörit.

Rakennusalalla tilanteet muuttuvat hyvin nopeasti. Yrityksen henkilöstötarpeessa voi ilmetä ennakoimattomia muutoksia työmaan eri vaiheissa, minkä vuoksi alaa ymmärtävä, asiantunteva HR-kumppani tuo joustoa ja tehokkuutta henkilöstötarpeiden täyttämiseen.  Laajat verkostomme takaavat sen, että osaavia työntekijöitä on mahdollista löytää nopeallakin aikataululla.

Icon

Ota yhteys Sihtiin ja kerro meille tarpeistasi

Icon

Sihti etsii työntekijät, joita tarvitset yritykseesi

Icon

Sihti työnantajana huolehtii työntekijöiden työsuhteiden koko elinkaaresta

Ota yhteyttä

Sihti tukee yritystäsi rakennusalan henkilöstötarpeissa

 • Arrow icon jouhevasti ja nopeasti – Sihdin valtakunnallisesta työntekijäpoolista voi löytyä rakennustyömaalle sopiva tekijä nopeasti
 • Arrow icon kustannustehokkaasti – Sihti huolehtii työnantajana henkilöstökuluista, eikä yritykseltäsi veloiteta muuta kuin työntekijöiden toteutuneet työkustannukset
 • Arrow icon maanlaajuisesti ja jokaisella Suomen alueella – tiimimme toimii valtakunnallisesti, joten voimme palvella yritystäsi sijainnista riippumatta, ja meillä on vahva ymmärrys alueellisista erityispiirteistä
 • Arrow icon asiakaslähtöisesti – HR-kumppaninasi Sihti huolehtii koko työllistämisprosessista aina hakuvaiheesta työsuhteen ylläpitämisen eri vaiheisiin, jotta säästät resursseja ja kustannuksia

Etsitkö rakennusalan työntekijää?

Työnantajana Sihti huolehtii työntekijöiden tyytyväisyydestä ja viihtyvyydestä varmistamalla, että työntekijöiden työsuhteet ja palkat ovat kunnossa ja työehtosopimuksista pidetään kiinni. Sihti painottaa erityisesti työntekijöiden työturvallisuutta eri työmailla varmistamalla muun muassa, että jokaisella työntekijällä on kunnolliset ja työtehtävissä vaadittavat työvarusteet sekä voimassa olevat pätevyyskortit. Lisäksi jokainen työntekijä perehdytetään työsuhteen alkuvaiheessa, ja mahdolliset työturvallisuusriskit käydään läpi ennakoivasti. Kaikilla vuokratyöntekijöillämme on käytössä VALTTI-henkilökortti, mikä helpottaa kulkua ja kirjaamista työmailla. Työntekijöillämme on turvalliset ja siistit työvälineet – turvakengistä kypäriin.

Sihdin rekrytointipalvelut

Kun rekrytointiprosessi on ulkoistettu rekrytointikumppanille, yritykselle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa. Sihti on jo yli kymmenen vuoden ajan yhdistänyt oikeita osaajia ja asiakasyritystemme työtehtäviä vauhdikkaalla rakennusalalla ja raskaan teollisuuden haasteissa. Näsijärven liepeiltä koko Suomen työmarkkinoille ponnistanut Sihti auttaa sinua sijainnistasi riippumatta – olipa yrityksesi henkilöstötarve mikä tahansa, Sihdin kautta löydät ympäri Suomen osaavia työntekijöitä niin lyhyempiin projekteihin kuin vakituisiin tarpeisiin joustavasti, tehokkaasti ja sujuvasti.

Lue lisää
Henkilöstövuokraus rakennusalan tehtävissä

Henkilöstövuokraus on joustava ja kustannustehokas keino henkilöstötarpeiden hallintaan. Henkilöstövuokrauskumppaninasi Sihti huolehtii koko prosessista alusta loppuun – Sihti huolehtii kaikista työntekijän työsuhdeasioista aina työsopimuksen kirjoittamisesta ja palkanmaksusta koko työsuhteen hallinnointiin. Henkilöstövuokrauksessa yritykseltäsi veloitetaan työntekijän toteutuneet työkustannukset sopimuskertoimen mukaan. Näin yrityksesi on helpompi ennakoida, millaiset henkilöstöön liittyvät kulut todellisuudessa ovat.

Lue lisää

Tutustu Sihdin toimialoihin

Sihti palvelee yritystäsi laajasti rakennusalan ja teollisuuden henkilöstötarpeissa. Tutustu sinua kiinnostavaan toimialaan painamalla kuvaketta!

Sihtaa uudelle uralle – löydä uusi työsi Sihdin avulla!

Uuden työpaikan etsiminen sujuu Sihdin avulla näppärästi. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on juuri nyt tarjolla – jos avoimista työpaikoistamme ei löydy seuraavaa työpaikkaasi, voit lähettää avoimen hakemuksesi meille.

Kun rekisteröidyt Sihdin sivuilla työnhakijaksi, voimme ottaa sinuun yhteyttä – meillä voi olla sinua kiinnostava pesti tarjolla!

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!