Teollisuus

Teollisuuden työt ja työntekijät

Joustavat teollisuuden henkilöstöpalvelut

Jo kolmentoista vuoden ajan Sihti on auttanut teollisuuden alan yrityksiä ja työntekijöitä kohtaamaan toisensa. Teemme yhteistyötä niin paikallisesti toimivien pienten ja keskikokoisten yritysten kuin kansainvälisten konsernien kanssa, joten ymmärrämme, millaisia tarpeita eri yrityksillä on. Autamme teollisuuden asiakasyrityksiämme turvaaman riittävän ja osaavan työvoiman sekä määräaikaisiin että vakituisiin tarpeisiin. Kauttamme asiakasyrityksemme saavat osaavaa henkilöstöä mihin tahansa rooliin – löydämme ammattitekijät suorittaviin tehtäviin sekä esihenkilö- ja asiantuntijarooleihin. Kaipaapa yrityksesi porsessipuhdistajia, särmääjiä, koneistajia, työnjohtajia tai projektipäälliköitä, Sihti on yrityksellesi ammattitaitoinen HR-kumppani.

Icon

Ota yhteys meihin ja kerro henkilöstötarpeistasi

Icon

Sihti etsii työntekijät, joita yrityksesi tarvitsee

Icon

Sihti työnantajana huolehtii työntekijöiden työsuhteiden koko elinkaaresta

Ota yhteyttä

Sihti teollisuuden HR-kumppanina

 • Arrow icon jouhevasti ja nopeasti – Sihdin valtakunnallisesta työntekijäpoolista voi löytyä teollisuuden tehtäviin sopiva tekijä nopeasti
 • Arrow icon kustannustehokkaasti – Sihti huolehtii työnantajana henkilöstökuluista, eikä yritykseltäsi veloiteta muuta kuin työntekijöiden toteutuneet työkustannukset
 • Arrow icon maanlaajuisesti ja jokaisella Suomen alueella – tiimimme toimii valtakunnallisesti, joten voimme palvella yritystäsi sijainnista riippumatta, ja meillä on vahva ymmärrys alueellisista erityispiirteistä
 • Arrow icon asiakaslähtöisesti – HR-kumppaninasi Sihti huolehtii koko työllistämisprosessista aina hakuvaiheesta työsuhteen ylläpitämisen eri vaiheisiin, jotta säästät resursseja ja kustannuksia

Etsitkö teollisuusalan työntekijää?

Me Sihdillä ymmärrämme teollisuuden kiireet ja nopeasti muuttuvat henkilöstötilanteet. Yrityksesi saa Sihdin katon alta kaikki henkilöstöratkaisut – henkilöstövuokrauksen kautta saat lisää työvoimaa niin lyhyempiin tuurauksiin kuin pidempiin vuokratyösuhteisiin, ja rekrytointien kautta yrityksesi työllistää ammattilaisen suoraan omille kirjoilleen.

Henkilöstövuokraus teollisuuden tehtävissä

Henkilöstövuokraus on joustava ja kustannustehokas keino henkilöstötarpeiden hallintaan. Henkilöstövuokrauskumppaninasi Sihti huolehtii koko prosessista alusta loppuun – Sihti huolehtii kaikista työntekijän työsuhdeasioista aina työsopimuksen kirjoittamisesta ja palkanmaksusta koko työsuhteen hallinnointiin. Henkilöstövuokrauksessa yritykseltäsi veloitetaan työntekijän toteutuneet työkustannukset sopimuskertoimen mukaan. Näin yrityksesi on helpompi ennakoida, millaiset henkilöstöön liittyvät kulut todellisuudessa ovat.

Lue lisää
Sihdin rekrytointipalvelut

Kun rekrytointiprosessi on ulkoistettu rekrytointikumppanille, yritykselle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa. Sihti on jo yli kymmenen vuoden ajan yhdistänyt oikeita osaajia ja asiakasyritystemme työtehtäviä vauhdikkaalla rakennusalalla ja raskaan teollisuuden haasteissa. Näsijärven liepeiltä koko Suomen työmarkkinoille ponnistanut Sihti auttaa sinua sijainnistasi riippumatta – olipa yrityksesi henkilöstötarve mikä tahansa, Sihdin kautta löydät ympäri Suomen osaavia työntekijöitä niin lyhyempiin projekteihin kuin vakituisiin tarpeisiin joustavasti, tehokkaasti ja sujuvasti.

Lue lisää

”Sihdillä on hirmu kiva ote. On tuntunut aina siltä, että meille on oma, nimetty henkilö, jonka puoleen voimme kääntyä ja joka tietää yrityksen tilanteet ja asiat. Sihdillä on aina ollut meille linkki olemassa.”

Operatiivinen johtaja, Hanna Repo,  Infrasuunittelu

Tutustu Sihdin toimialoihin

Sihti palvelee yritystäsi laajasti rakennusalan ja teollisuuden henkilöstötarpeissa. Tutustu sinua kiinnostavaan toimialaan painamalla kuvaketta!

Sihtaa uudelle uralle – löydä uusi työsi Sihdin avulla!

Uuden työpaikan etsiminen sujuu Sihdin avulla näppärästi. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on juuri nyt tarjolla – jos avoimista työpaikoistamme ei löydy seuraavaa työpaikkaasi, voit lähettää avoimen hakemuksesi meille.

Kun rekisteröidyt Sihdin sivuilla työnhakijaksi, voimme ottaa sinuun yhteyttä – meillä voi olla sinua kiinnostava pesti tarjolla!

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!