Rakennusprojektien tuki- ja asennuspalvelut

Työntekijöitä nostotöihin, haalaukseen ja telinneasennuksiin

Työntekijöitä rakennusprojektien jokaiseen vaiheeseen

Yksittäiset rakennusprojektit sisältävät varsinaisen rakennustyön lisäksi erilaisia tukipalveluja ja toteutuksia, jotka muodostavat olennaisen osan projektin onnistunutta etenemistä. Tyypillisesti näitä ovat esimerkiksi työmaiden logistiikka ja haalaus, erilaiset nostotyöt, telineasennukset, huoltotilojen hallinnointi sekä työmaan järjestyksestä ja puhtaanpidosta huolehtiminen. Jotta jokainen työvaihe saadaan suoritettua turvallisesti ja aikataulun mukaisesti, yrityksesi tarvitsee riittävästi oikeaa osaamista.

Sihti varmistaa, että yritykselläsi on tarvittavaa työvoimaa rakennusprojektien jokaisessa vaiheessa. Olipa yritykselläsi tarve löytää nopealla aikataululla ammattitaitoinen torninosturinkuljettaja tai huolehtia työmaan kalustehaalauksesta tai kokonaisvaltaisen ratkaisun löytämisestä, Sihdin toimialaan erikoistuneet asiantuntijat auttavat yritystäsi missä tahansa henkilöstötilanteessa.

Sihdin kattavista palveluista ja resurssien hallinnasta vastaavat alueelliset asiantuntijamme ympäri Suomen. Älä siis jää yksin projektisi kanssa – Sihdin asiantuntijat varmistavat, että rakennusprojektin jokainen vaihe sujuu suunnitelmien mukaan ja lopputulos on ensiluokkainen.

Icon

Ota yhteys meihin ja kerro henkilöstötarpeistasi

Icon

Sihti etsii työntekijät, joita yrityksesi tarvitsee

Icon

Sihti työnantajana huolehtii työntekijöiden työsuhteiden koko elinkaaresta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Sihtiin!

Sihdin rakennusprojektien tuki- ja asennuspalveluihin erikoistuneet asiantuntijat ymmärtävät, mitä rakennusprojektien eri työvaiheissa ja tehtävänkuvissa vaaditaan. Teemme myös jatkuvasti rekrytointeja eri työnjohto- ja toimihenkilörooleihin. Sihti palvelee koko Suomen laajuisesti, joten ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoisia resursseja omiin projekteihisi tai haluat hankkia kattavan kokonaispalvelun yksittäisiin toteutuksiin.

Mika Myllylä

Myyntipäällikkö

Phone icon +358 50 444 4447 Email icon mika.myllyla@sihti.fi

”Työkuorma muuttuu päivittäisellä ja viikoittaisella tasolla hyvinkin paljon. Kun on tarvittu enemmän työntekijöitä, Sihdiltä on saatu tähän apua.”

Projektipäällikkö Altti Renfors, Bilfinger Nordics

Turvaa riittävä osaaminen rakennusprojektien jokaisessa vaiheessa Sihdin avulla

 • Arrow icon jouhevasti ja nopeasti – Sihdin valtakunnallisesta työntekijäpoolista voi löytyä yritykseesi sopiva tekijä nopeasti
 • Arrow icon kustannustehokkaasti – Sihti huolehtii työnantajana henkilöstökuluista, eikä yritykseltäsi veloiteta muuta kuin työntekijöiden toteutuneet työkustannukset
 • Arrow icon maanlaajuisesti ja jokaisella Suomen alueella – tiimimme toimii valtakunnallisesti, joten voimme palvella yritystäsi sijainnista riippumatta, ja meillä on vahva ymmärrys alueellisista erityispiirteistä
 • Arrow icon asiakaslähtöisesti – HR-kumppaninasi Sihti huolehtii koko työllistämisprosessista aina hakuvaiheesta työsuhteen ylläpitämisen eri vaiheisiin, jotta säästät resursseja ja kustannuksia

Etsitkö työntekijöitä erilaisiin tuki- ja asennuspalveluihin?

Rakennusprojektien eri vaiheissa vaaditaan työntekijöiltä ammattitaitoa, mutta riittävän työvoiman varmistaminen vie yritykseltäsi kallisarvoista aikaa ja myös taloudellisia resursseja. Sihdiltä saat kaikki henkilöstöratkaisut saman katon alta – henkilöstövuokrauksen kautta saat lisää työvoimaa niin lyhyempiin tuurauksiin kuin pidempiin vuokratyösuhteisiin, ja rekrytointien kautta yrityksesi työllistää ammattilaisen suoraan omille kirjoilleen.

Henkilöstövuokraus tuki- ja asennuspalveluissa

Henkilöstövuokraus on joustava ja kustannustehokas keino henkilöstötarpeiden hallintaan. Henkilöstövuokrauskumppaninasi Sihti huolehtii koko prosessista alusta loppuun – Sihti huolehtii kaikista työntekijän työsuhdeasioista aina työsopimuksen kirjoittamisesta ja palkanmaksusta koko työsuhteen hallinnointiin. Henkilöstövuokrauksessa yritykseltäsi veloitetaan työntekijän toteutuneet työkustannukset sopimuskertoimen mukaan. Näin yrityksesi on helpompi ennakoida, millaiset henkilöstöön liittyvät kulut todellisuudessa ovat.

Lue lisää
Sihdin rekrytointipalvelut

Kun rekrytointiprosessi on ulkoistettu rekrytointikumppanille, yritykselle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa. Sihti on jo yli kymmenen vuoden ajan yhdistänyt oikeita osaajia ja asiakasyritystemme työtehtäviä vauhdikkaalla rakennusalalla ja raskaan teollisuuden haasteissa. Näsijärven liepeiltä koko Suomen työmarkkinoille ponnistanut Sihti auttaa sinua sijainnistasi riippumatta – olipa yrityksesi henkilöstötarve mikä tahansa, Sihdin kautta löydät ympäri Suomen osaavia työntekijöitä niin lyhyempiin projekteihin kuin vakituisiin tarpeisiin joustavasti, tehokkaasti ja sujuvasti.

Lue lisää

Tutustu Sihdin toimialoihin

Sihti palvelee yritystäsi laajasti rakennusalan ja teollisuuden henkilöstötarpeissa. Tutustu sinua kiinnostavaan toimialaan painamalla kuvaketta!

Sihtaa uudelle uralle – löydä uusi työsi Sihdin avulla!

Etsitkö uutta työtä rakennusprojekteista? Sihdin kautta voit löytää uuden työpaikan työmaiden logistiikan ja haalauksen, nostotöiden, telineasennusten, huoltotilojen hallinnoinnin ja työmaan järjestyksen ja puhtaanpidosta vastaamisen tehtvästiä.

Rekisteröidy siis Sihdin sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä – meillä voi olla sinua kiinnostava pesti tarjolla!

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!