Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Työnantaja

Sihti osaa rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen

”Sihdin kautta homma on toiminut mainiosti. Tekijöitä on löytynyt kun tarvetta on ollut, jopa samalle päivälle on lyhyellä varoitusajalla saatu työntekijä paikalle. Sihdillä myös ymmärretään yrityksemme ja työympäristön tarpeet ja työntekijät ovat olleet sellaisia kavereita jotka osaavat homman ja sopivat yritykseen. Iso kokonaisuus toimii hyvin joten mielellään teemme yhteistyötä Sihdin kanssa.” VäreWood Oy, Petri Tuominen

Sihti Oy on tarina ihmisistä. Ensimmäisen luvun kirjoittivat yhtiön perustajat Jukka-Pekka ”JP” Annala ja Jori ”Vilkku” Vilenius vuonna 2009. Johtavana ajatuksena oli tuolloin, ja on edelleen, että samalta luukulta yritys voi tilata kaikki henkilöstöön liittyvät tarpeensa. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä – päiväksi tai loppuelämäksi.

Nyt me voimme yhdessä kirjoittaa lisää lukuja meidän molempien menestystarinoihin. Autamme yritystäsi näkemään sinne, minne oma perspektiivi ei riitä. Keräämme ja tuotamme olennaista tietoa siitä, mitä muuttuva työelämä tekijöiltään edellyttää. Olemme erikoistuneet kaivos-, rakennus-, teollisuus-, finanssi- ja Terveydenhuolto-toimialoihin. Erikoistumisemme ideana on, että pystymme täyttämään näiden toimialojen vaativimmatkin erityistarpeet valtakunnallisesti.

Ja kun muutos on tullut pysyäkseen, me tuemme ihmisiä heidän kehittymisessään. Kun ihmiset kehittyvät, he onnistuvat tehtävissään. Ja niin yritykset kukoistavat.

Olemme osa kansainvälistä Adecco-konsernia, joka on maailman johtava HR-yritys kattavalla palveluvalikoimalla. Yhdessä pystymme tarjoamaan parhaat henkilöstöratkaisut juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Kysy lisää suoraan asiantuntijoiltamme

Jukka-Pekka Annala

Jukka-Pekka Annala

toimitusjohtaja

050 444 4455

Ari

Ari "Zico" Hjelm

asiakkuusjohtaja

040 555 1239

Ota yhteyttä lomakkeellamme

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+