Sihti Oy (fi)

Työnantaja

Sihti osaa rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen

Sihti on kasvanut koko maassa alan 10:n suurimman toimijan joukkoon viidessä vuodessa. Se on kohtuullisen hyvä suoritus, kun tiedetään että alalla on yli tuhat toimivaa yritystä.

Tärkeintä on kuitenkin, että Sihti Oy on tarina ihmisistä. Ensimmäisen luvun kirjoittivat yhtiön perustajat Jukka-Pekka ”JP” Annala ja Jori ”Vilkku” Vilenius vuonna 2009. Johtavana ajatuksena oli tuolloin, ja on edelleen, että samalta luukulta yritys voi tilata kaikki henkilöstöön liittyvät tarpeensa. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä – päiväksi tai loppuelämäksi.

Nyt me voimme yhdessä kirjoittaa lisää lukuja meidän molempien menestystarinoihin. Autamme yritystäsi näkemään sinne, minne oma perspektiivi ei riitä. Keräämme ja tuotamme olennaista tietoa siitä, mitä muuttuva työelämä tekijöiltään edellyttää. Olemme erikoistuneet kaivos-, rakennus-, teollisuus-, finanssi- ja IT-toimialoihin. Erikoistumisemme ideana on, että pystymme täyttämään näiden toimialojen vaativimmatkin erityistarpeet valtakunnallisesti.

Ja kun muutos on tullut pysyäkseen, me tuemme ihmisiä heidän kehittymisessään. Kun ihmiset kehittyvät, he onnistuvat tehtävissään. Ja niin yritykset kukoistavat.

Kysy lisää suoraan asiantuntijoiltamme

Jukka-Pekka Annala

Jukka-Pekka Annala

toimitusjohtaja

050 444 4455

Ari

Ari "Zico" Hjelm

asiakkuusjohtaja

040 555 1239

Ota yhteyttä lomakkeellamme

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+