Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Työnantaja

Sihti taitaa rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen

”Sihdin kautta homma on toiminut mainiosti. Tekijöitä on löytynyt kun tarvetta on ollut, jopa samalle päivälle on lyhyellä varoitusajalla saatu työntekijä paikalle. Sihdillä myös ymmärretään yrityksemme ja työympäristön tarpeet ja työntekijät ovat olleet sellaisia kavereita jotka osaavat homman ja sopivat yritykseen. Iso kokonaisuus toimii hyvin joten mielellään teemme yhteistyötä Sihdin kanssa.” Petri Tuominen, VäreWood Oy

Sihti Oy on tarina ihmisistä. Ensimmäisen luvun kirjoittivat yhtiön perustajat Jukka-Pekka ”JP” Annala ja Jori ”Vilkku” Vilenius vuonna 2009. Johtavana ajatuksena oli tuolloin – ja on edelleen – että samalta luukulta yritys voi tilata kaikki henkilöstöön liittyvät tarpeensa. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä, oli se sitten päiväksi tai loppuelämäksi.

Nyt me voimme yhdessä kirjoittaa lisää lukuja meidän molempien menestystarinoihin. Autamme yritystäsi näkemään sinne, minne oma perspektiivi ei riitä. Keräämme ja tuotamme olennaista tietoa siitä, mitä muuttuva työelämä tekijöiltään edellyttää. Olemme erikoistuneet rakentamisen, kaivosten, teollisuuden, talouden ja terveydenhuollon toimialoihin. Erikoistumisemme ideana on, että pystymme täyttämään näiden toimialojen vaativimmatkin erityistarpeet valtakunnallisesti.

Olemme osa kansainvälistä Adecco-konsernia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Yhdessä pystymme tarjoamaan parhaat henkilöstöratkaisut juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Kysy lisää suoraan asiantuntijoiltamme

Jukka-Pekka Annala

Jukka-Pekka Annala

Toimitusjohtaja

050 444 4455

Ari

Ari "Zico" Hjelm

Asiakkuusjohtaja

040 555 1239

Ota yhteyttä lomakkeellamme