Nolla tapaturmaa -foorumi

Työntekijöidemme terveys ja turvallisuus ovat meille äärimmäisen tärkeitä. Olemme sitoutuneet turvallisuuden jatkuvaan parantamiseen, ja kunnianhimoisena tavoitteenamme onkin pyrkiä siihen, että työntekijöillemme sattuu työmailla nolla tapaturmaa. Tavoitetta tukeaksemme olemme Nolla tapaturmaa -foorumin jäsenyritys.

Nollis-verkosto on suomalaisten työpaikkojen muodostama verkosto, jonka tavoitteita ovat työturvallisuuden jatkuva edistäminen ja hyvien käytäntöjen levittäminen.

Turvapuistokoulutukset

Järjestämme säännöllisesti turvapuistokoulutuksia toimihenkilöillemme. Turvapuisto on koulutusympäristö, johon on lavastettu esimerkkejä todellisista rakennusalan työtapaturmatilanteista. Konkreettiset esimerkit harjoitteluradalla aktivoivat koulutukseen osallistuvaa pohtimaan työturvallisuutta ja työturvallisia toimintatapoja omakohtaisesti.

Meille on tärkeää, että omat toimihenkilömme tuntevat hyvin turvallisuusasiat, sillä työkaverin ja alaisen turvallisuudesta huolehtiminen on välittämistä. Työturvalliset toimintatavat ovat jokaisen vastuulla!

Turvapuisto on Rudus Oy:n perustama Euroopan ensimmäinen rakennusalan työturvallisuuden koulutusrata!