Työturvallisuushavainnot

Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia siitä, että työntekijämme voivat tehdä työnsä terveinä ja turvallisesti. Työturvallisuuspuutteiden ilmoittaminen ja ongelmakohtien poistaminen ovat tehokkaimmat tavat vahinkojen torjumiseen.

Jos huomaat, että työpaikalla on työturvallisuudessa puutteita, ilmoita siitä ensisijaisesti asiakasyrityksen työjohdolle. Lisäksi pyydämme sinua tekemään meille ilmoituksen OP:n riskienhallintasovelluksella QR-koodin avulla.

Yhdessä vaikutamme työturvallisuuskulttuuriin työmaalla!

Ilmoita työturvallisuushavainto!

Työturvahavainnot ovat tehokas keino parantaa omaa ja kaverin turvallisuutta työmaalla. Ilmoita työturvallisuuspuutteista aina ensisijaisesti asiakasyrityksen työnjohdolle ja tee ilmoitus myös ristienhallintasovelluksella. Ilmoituksen tekeminen älypuhelimella on helppoa ja nopeaa!

  • Nappaa havainnostasi kuva. Havainto voi olla esimerkiksi suojauksen tai suojavarustuksen puute, epäjärjestys, riskinotto työtilanteessa tai positiivinen asia – jos jokin on hoidettu hyvin, kerro myös siitä!
  • Käytä alla olevaa QR-koodia tai linkkiä, ja seuraa ohjeita.
  • Valitse tilannetta kuvaava hymynaama, klikkaa havaintoon liittyvät hakusanat ja valitse kaupunki, jossa työskentelet.
  • Muistathan noudattaa yrityksen ohjeita kuvien ottamisessa, sillä joissain paikoissa kuvaaminen on kiellettyä.

Jokainen vinkattu havainto käsitellään asianmukaisesti. Korjaavaan toimenpiteeseen johtaneesta havaintokirjauksesta voi saada 50 € palkkion.