Muutosturvapalvelu

Yrityksesi tukena haastavissa muutostilanteissa

Muutosturva

Muutosturvapalvelu on henkilöstöpalvelualan ammattilaisten rakentama kokonaisuus, jonka pyrkimyksenä on tukea yrityksiä ja sen henkilöstöä haastavissa muutostilanteissa. Kun yrityksen henkilöstön määrää joudutaan vähentämään, muutosturvapalvelu edistää työntekijöiden uudelleentyöllistämistä ja samalla auttaa yritystä toipumaan haastavassa tilanteessa.

Sihdin palvelun ytimen muodostavat vahva paikallisosaamisemme, kattava rakennusalan asiakasverkostomme sekä toimiala- ja työmarkkinaymmärryksemme. Muutosturvapalvelun avulla pyritään tekemään muutostilanteesta mahdollisimman selkeä ja vaivaton yritykselle ja sen työntekijöille.

Icon

Auttaa yrityksesi työntekijöitä sihtaamaan uuteen työpaikkaan mahdollisimman nopeasti

Icon

Antaa työkaluja ja tukea hyvään esihenkilötyöhön muutostilanteessa

Icon

On olennainen osa vastuullisen työantajayrityksen menettelytapaa

Mitä muutosturvapalvelu tarkoittaa?

Muutosturva on työnantajayritykselle ja sen henkilöstölle kohdistettu, lakisääteinen velvoite järjestää koulutus tai valmennus työntekijöille, kun henkilöstömäärää joudutaan vähentämään. Sihdin muutosturvapalvelu auttaa lomautettuja, irtisanottuja tai työttömyysuhan alla olevia työntekijöitä työllistymään uuteen tehtävään mahdollisimman sujuvasti ja helposti. Tarkoituksemme on tehdä haastavasta muutostilanteesta mahdollisimman selkeä sekä henkilöstön että asiakasyrityksemme näkökulmasta – autamme työntekijöitä uusien ura-askelien ottamisessa ja samalla yrityksen liiketoiminnallista elvyttämistä.

Laki edellyttää, että muutosturvapalvelujen toteuttamisessa huomioidaan seuraavat seikat:

 

OppilaitosMuutosturvapalvelu tulee toteuttaa yli viisi vuotta yrityksessä työskennelleille henkilöille, jos heidät lomautetaan tai irtisanotaan tuotannollisista ja taloudellisista syistä.

 

Muutosturva koskee yrityksiä, joissa työskentelee yli 30 työntekijää.

 

Sihti - selkeä kustannusmalliMuutosturvapalvelu voidaan toteuttaa irtisanomisajan aikana, mutta viimeistään kaksi viikkoa siitä, kun irtisanomisaika on alkanut.

 

Työnantajayrityksen vastuulla on kustantaa työntekijöilleen tarjoama koulutus tai valmennus. Työntekijä voi myös itse huolehtia koulutuksen tai valmennuksen hankkimisesta, mutta tällöinkin työantaja vastaa kuluista.

Muutosturvapalvelu Sihdin avulla

Adecco ja Sihti toteuttavat muutosturvapalvelut yhteistyössä työelämän muutosvalmennuksiin ja henkilöstön uudelleensijoittamiseen erikoistuneen, globaalin kumppanimme AS3:n kanssa. Voit lukea lisää muutosturvapalvelustamme Adeccon sivuilta.

Adecco huolehtii koko prosessista ja kaikista vaiheista, jotta yrityksesi voi suunnata resurssinsa liiketoiminnallisen jatkuvuuden turvaamiseen. Adeccon ammattitaitoiset uravalmentajat rakentavat valmennuskokokonaisuudet vastaamaan jokaisen työntekijän yksilöllisiä ja yrityksen tarpeita. Palvelu rakennetaan aina yritykskohtaisesti, ja se on hyödynnettävissä niin suurempaa henkilöstöjoukkoa kuin muutamaa työntekijää koskevissa muutostilanteissa.

Lue lisää

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!