Suorahaku

– vaativiin rakennusalan rekrytointeihin

Suorahakupalvelu

Työnhakijamarkkinoilla on tapahtunut viime vuosina valtavasti muutoksia. Erityisosaamista vaativissa rakennusalan tehtävissä voi olla pulaa työnhakijoista tai kilpailu osaavimmista henkilöistä on työnantajayritysten välillä tiukka. Hakijoiden tavoitteleminen rakennusalan vaativissa hakuprosesseissa perinteisen työpaikkailmoituksen kautta ei välttämättä enää riitä.

Soveltuvien hakijoiden etsimisessä hyödynnetään yhä enenevissä määrin suorahakupalveluja. Suorahaun tueksi voidaan hyödyntää myös erilaisia digitaalisia työkaluja, jotta hakuprosessiin saadaan mukaan myös sellaiset hakijat, jotka eivät ole aktiivisessa työnhaussa.

Icon

Joustava, nopea ja täysin yrityksesi tarpeisiin räätälöitävissä

Icon

Perustuu kokemukseen ja asiantuntijuuteen

Icon

Ehdottoman luottamuksellinen

Mikä on suorahaku?

Suorahaku tarkoittaa sopivien hakijoiden etsimistä yrityksessä avoinna olevaan työpaikkaan ilman julkista työpaikkailmoitusta. Suorahaku, josta käytetään usein nimityksiä headhunting, hiljainen haku tai executive search, on yhdistetty perinteisesti ylimmän johdon rekrytointeihin, mutta se on myös erinomainen vaihtoehto asiantuntijahauissa, joissa julkisen työpaikkailmoitushaun kautta sopivan henkilön löytäminen on haastavaa. Lisäksi suorahakua hyödynnetään luottamuksellisissa rekrytointiprosesseissa.

Suorahaussa yrityksen uuden osaajan haku on kohdistettu tarkasti rajattuun kohderyhmään, esimerkiksi ammatillisen kokemuksen tai koulutuksen perusteella.

Suorahaku voidaan suorittaa täysin luottamuksellisena prosessina, jolloin työpaikkailmoituksia ei julkaista. Nykyään suorahakua tehostetaan myös digimarkkinoinnin avulla, jolloin yritys saa laveamman hakijakunnan lisäksi vahvistettua työnantajamielikuvaansa.

Suorahaku Sihdin avulla

Sihdin suorahakupalveluista vastaa emoyhtiömme Adecco – Sihti ja Adecco tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta voimme taata asiakasyrityksillemme mahdollisimman kattavat ja joustavat suorahakupalvelut.

Yrityksesi tarpeisiin räätälöitävä Adecco Select -suorahakupalvelu on yrityksellesi oikea valinta, kun yrityksesi toimialalla on osaamisvajetta tai aktiivisia työnhakijoita ei löydy. Adeccon suorahakutiimissä on vankkaa osaamista niin johto- kuin asiantuntijarekrytoinneista sekä ymmärrystä rakennusalan erityispiirteistä ja maantieteellisistä haasteista työnhakijamarkkinoilla. Suorahakutiimi palvelee rakennusalan haastavissa hauissa koko Suomen alueella.

Sihdin ja Adeccon kautta yritykselläsi on hyödynnettävänään laajat verkostot koko maan laajuisesti. Lisäksi yhteistyömme Adeccon kanssa mahdollistaa, että voimme tukea myös kansainvälisissä rekrytoinneissa – Adecco on osa yli 60 maassa toimivaa, maailman johtavaa henkilöstöratkaisujen tarjoajaa Adecco Groupia.

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!

  Kattavat henkilöstöpalvelut Sihdillä

  Räätälöimme tarjoamamme henkilöstöpalvelut yrityksesi tarpeiden ja tilanteen mukaan – me huolehdimme yrityksesi uuden tekijän rekrytointiprosessista alusta loppuun aina työpaikkailmoituksen markkinoimisesta palkkauspäätöksessä tukemiseen, mutta halutessasi voit valita rekrytointiprosessistamme vaiheet, joissa yrityksesi kaipaa apua. Kun esimerkiksi resursseja vaativat suorahaku, hakijoiden esikarsinta, haastatteluvaihe tai soveltuvuusarviointi on ulkoistettu asiantuntevalle kumppanille, jää yrityksellesi enemmän aikaa ydinliiketoimintaan.

  Ota meihin yhteyttä, jotta voimme tarjota yrityksellesi ratkaisun henkilöstökysymyksiin!