Töitä opiskelijalle Sihdillä

Joustavaa keikkatyötä opiskelijalle

Sihdillä on joustavia töitä opiskelijalle

Opiskelija, onko ajatuksissasi opiskelun ja työn yhdistäminen? Olet tullut oikeaan paikkaan – Sihdin kautta löydät opiskelijalle sopivaa työtä! Kauttamme voit löytää lukujärjestykseen sopivia keikkahommia, sesonkipestin sekä projektityötä – mikä sinulle vaan sopii!

Työtä helposti

Työn ja opiskelun yhdistäminen on helppoa! Sihdillä on tarjolla monenlaista joustavaa osa-aikatyötä opiskelijalle, projekti-, sesonki- tai pidempikestoista työtä.

 

Tulevaisuuden taidot haltuun

Kun teet työtä opiskelun ohessa, saat tulevaisuuden työnhaun kannalta tärkeää työkokemusta ja verkostoja.

Sujuva työsuhde

Sihdillä työskentely on turvallista. Sinulla on aina oma yhteyshenkilö, joka auttaa sinua missä tahansa työsuhdekysymyksessä. Haluamme, että viihdyt Sihtiläisenä!

 

Etuudet ja hyödyt

Tekemistäsi työtunneista kertyy koulutuspisteitä, ja lisäksi tarjoamme sinulle kattavat alennukset Fitness24Seven-kuntokeskusten jäsenyyshinnoista.

Opiskelija, hae työtä helposti!

Icon
Hakemus

Lähetä meille hakemuksesi tai ota lähimpään Sihdin toimistoon yhteyttä. Työpaikan hakeminen Sihdillä on vaivatonta ja nopeaa – hakuprofiilisi tallentaminen vie vain muutaman minuutin!

Icon
Haastattelu

Kun olet tallentanut hakijaprofiilisi tai osoittanut kiinnostuksesi tiettyyn tehtävään, Sihdin konsultti voi olla sinuun yhteydessä haastattelun sopimiseksi. Haastattelu pidetään puhelimitse, etäyhteyksien kautta tai paikan päällä Sihdin toimistolla.

Icon
Aloita uudessa työssä

Jos otat vastaan sinulle tarjotun pestin, huolehdimme työsopimukset ja työvarusteet kuntoon. Tsemppiä uuteen työhön!

Sihtaa uudelle uralle

– löydä uusi työsi Sihdin avulla!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Työnhaku Sihdillä on helppoa! Kun löydät kiinnostavalta vaikuttavan työn, lähetä meille hakemuksesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä! Jos et löytänyt juuri sinulle sopivaa työpaikkaa Sihdin työpaikkailmoitusten joukosta, voit tallentaa oman hakuprofiilisi Sihdin nettisivujen kautta. Lisää yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Lisäksi voit halutessasi lisätä CV:si profiiliisi. Kun olet kerran luonut profiilin, pystyt kätevästi ja helposti hakemaan useitakin tehtäviä Sihdin kautta, eikä sinun tarvitse kirjoittaa samoja tietoja uudelleen jokaisella hakukerralla. Hakuprofiilin tekeminen saattaa olla askel seuraavaan työpaikkaasi!

Jotta työnhaku käy sujuvasti tulevaisuudessa, opiskelun ja työn yhdistäminen on kannattavaa! Kun sinulla on CV:ssäsi opintomerkintöjen lisäksi työkokemusta, erottaudut positiivisella tavalla monesta muusta hakijasta, jotka ovat kiinnostuneet samasta työstä kuin sinä. Luonnollisesti lisätienesti on opiskelijalle aina tarpeen – lisätyöstä saat mukavasti kerrytettyä matkakassaa, festarirahastoa tai puskurivarastoa yllättäviin kuluihin. Osa-aikainen työ tai sesonkiduuni on erinomainen keino saada uusia kavereita, varsinkin jos olet muuttanut uudelle paikkakunnalle opiskelemaan. Ja tietenkin ammatillista verkostoa, sillä tulevina vuosina töitä hakiessasi tuttaviesi kautta voi löytyä kiva työpaikka tai voit hyödyntää opiskeluajan esihenkilöitä ja kollegoita suosittelijoinasi.

Tietysti! Ymmärrämme, että opiskelijat etsivät joustavia työmahdollisuuksia, jotta työn ja opiskelun yhdistäminen käy mahdollisimman vaivattomasti. Kun Sihti on työnantajasi, me huolehdimme siitä, että työsuhteessasi kaikki sujuu helposti ja turvallisesti. Kauttamme löytyy projektiluonteisia töitä, osa-aikatöitä, sesonkityötä sekä keikkahommia.

Rakennusalalla ja teollisuuden alalla on lukuisia tehtäviä, joissa pärjää mainiosti ilman työkokemusta. Työ opiskelun ohella itse asiassa on sinulle mahdollisuus tutustua eri toimialoihin ja yrityksiin – ja saada samalla lisätienestiä. Vaikkei sinulla olisi vielä työkokemusta, Sihtiläisenä saat varmasti ansioluetteloosi täytettä.

Kaipaatko lisätienestiä, mutta työnhaku tuntuu haastavalta? Sihti tekee yhteistyötä ympäri Suomen toimivien yritysten kanssa, joten meillä voi olla jo saman tien tiedossa sinulle sopiva työpaikka! Asiakasyrityksissämme on tarjolla jatkvuasti sesonkiluonteisia hommia ja osa-aikatöitä opiskelijalle.

Kiinnostaako sinua projekti, sesonkityö tai osa-aikainen työ? Joustavia töitä löytyy niin teollisuuden huoltoseisokeista kuin rakennustyömailta. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme löytää seuraavan työpaikkasi!

Välivuosi on sinulle erinomainen mahdollisuus saada sekä lisätienestiä tulevaisuuden varalle että arvokasta työkokemusta. Työpaikalta saat myös kavereita ja pääset tutustumaan työnjohtajiin, esihenkilöihin ja tiiminvetäjiin, jotka voivat toimia suosittelijoinasi tulevaisuuden työnhaussa. Samalla voit kerryttää käytännön taitoja sinua kiinnostavalla alalla tai tutustua ihan uuteen toimialaan. Hyödynnä siis välivuosi!

Sihdin toimistot sijaitsevat suurimmissa opiskelukaupungeissa, mutta toimimme koko Suomen laajuisesti. Meidän avullamme löydät joustavaa työtä, joka on on helppo sovittaa opiskeluihin!

Käsittelemme saamiamme hakemuksia hakuajan puitteissa, mutta monesti meillä voi olla sinulle töitä tarjolla vaikka saman tien! Jos sinulla on tehtävässä vaadittavaa taitoa ja pätevyyskortit kunnossa, voit saada Sihdin kautta töitä nopeallakin aikataululla, jos se sopii sinun tilanteeseesi.

Teemme yhteistyötä koko Suomen alueella lukuisten yritysten kanssa, joten meillä on runsaasti erilaisia opiskelijalle sopivia työpaikkoja tiedossa. Joustava lisätyö opiskelijalle on siis mahdollista kauttamme – rakennusalalla ja teollisuudessa on esimerkiksi opiskelijoille sopivaa sesonkityötä ja vaihtelevia projetitehtäviä. Voit työskennellä sen mukaan, millainen lukujärjestyksesi näkymä kulloinkin on.

Välivuosi on sinulle mahdollisuus saada lisätienestiä tulevaisuuden varalle, kerätä arvokasta työkokemusta ja tutustua mielenkiintoisiin toimialoihin sekä rakentaa ammatillista verkostoasi! Hyödynnä siis välivuosi ja kerrytä käytännön työkokemusta unelmiesi työstä tai tutustu ihan uuteen toimialaan – voit päätyä tulevaisuutesi uralle!

Ihan alkajaisiksi varmista Kelan sivuilta, mitkä ovat kulloinkin voimassa olevat vuositulorajat. Lisäksi sinun on hyvä miettiä realistisesti, kuinka monta työtuntia viikossa opiskelijana voit tehdä. Muista pitää huolta hyvinvoinnistasi ja jätä riittävästi aikaa myös vapaa-aikaan!

Sihdin kautta löytyy joustavaa osa-aikatyötä opiskelijalle, mutta yhtä lailla voit sihdata kohti toiveidesi mukaista työtä valmistuttuasi! Kun opintosi alkavat olla paketissa, ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua löytämään työtä valmistumisen jälkeen. Jos olet muuttamassa uudelle paikkakunnalle, voit jatkaa työsuhdettasi Sihdillä – teemme eri toimialoilla toimivien yritysten kanssa yhteistyötä ympäri Suomen.

Sihdin työntekijänä saat aina vähintään vallitsevan työehtosopimuksen mukaisen palkan. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä! Sen lisäksi, että koko työsuhteesi ajan tukenasi on ammattitaitoinen ja asiantunteva Sihdin tiimi, haluamme tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja mahdollistaa uusien taitojen oppimisen. Jokaisesta Sihdillä tekemästäsi työtunnista kertyy koulutuspisteitä, joita voit hyödyntää erilaisiin työhösi liittyviin koulutuksiin. Lisäksi saat kattavat alennukset Fitness24Seven-kuntokeskusten jäsenyyshinnoista sekä kattavan työterveyshuollon.

Tietenkin! Sihti on vastuullinen työnantaja, joka huolehtii siitä, että työntekijöillä on varmasti työsuhteisiin liittyvät asiat kunnossa. Noudatamme voimassa olevia yleisiä lakeja, asetuksia ja asiakasyrityksen alaa koskevaa työehtosopimusta sekä työsopimuslakia, työaikalakia ja vuosilomalakia.

Sihdin työntekijänä sinulla on luonnollisesti oikeus hyödyntää työterveyshuoltopalveluja ja pitää sinulle kertyneet pekkaset ja vuosilomalain mukaiset lomapäivät. Lisäksi huomioimme työehtosopimuksen mukaan määräytyvät arkipyhäkäytännöt, vanhempainvapaat sekä mahdolliset sairaslomakorvaukset. Sihti vastaa työnantajana turvallisesta työvaatetuksesta, työtapaturmavakuutuksista sekä siitä, että työtehtävässäsi vaadittavat pätevyyskortit ovat voimassa.

Turvanasi on työsuhdeasioihin erikoistuneet Sihdin asiantuntijat, jotka pitävät huolta sinusta työntekijänä.

Useimmiten Sihdillä työt painottuvat arkeen ja päiväsaikaan, mutta viikonlopputyötäkin voi olla. Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä lähimpään Sihdin toimistoon ja kysyä, millaisia viikonlopputöitä on tarjolla. Kysy myös Sihdin emoyhtiön, Adeccon, toimistoista mahdollisia viikonloppuvuoroja.

Miten sovittaa työt ja opiskelu?

Lue lisää työn ja opiskelun yhdistämisestä ja tutustu useimmin kysyttyihin kysymyksiin!