Pääkaupunkiseutu

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat pääkaupunkiseudulla

Maailman kainalossa sijaitsevalta Vantaalta löytyy Sihdin kokenut tiimi, jolla on vahvaa ammattitaitoa rakennusalan henkilöstöratkaisuista pääkaupunkiseudulla. Kauttamme löytyvät ammattitaitoiset työntekijät ja mielenkiintoiset työpaikat pääkaupunkiseudulla. Sihdillä luotetaan vankasti paikallisen palvelun merkitykseen lisäarvon tuojana sekä asiakkaille että työntekijöille, eikä Sihdin Vantaan toimistolla Vernissakadulla tilanne ole toinen.

Rautaisella ammattitaidolla ja rakennusalan ymmärryksellä varustettu Vantaan tiimimme tekee innostuneella ja ammattimaisella otteella töitä asiakkaidemme ja työntekijöidemme palvelemiseksi. Hyvän asiakas- ja työnhakijapalvelumme takana on se, että tiimimme puhaltaa yhteen hiileen ja tekee tiivistä yhteistyötä koko Suomen alueella. Toiminnassamme korostuvat asenne ja halu auttaa asiakkaitamme ja työntekijöitämme.

Yhteystiedot

Vantaa

Vernissakatu 1,
01300 Vanta

+358050 444 4468 info@sihti.fi Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-16:00

Tommi Salohalme

Senior Business Manager

Phone icon +358 50 444 4468 Email icon tommi.salohalme@sihti.fi
Mari Tiedemann

Myyntipäällikkö

Phone icon +358 50 444 4474 Email icon mari.tiedemann@sihti.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla pääkaupunkiseudulla

Olipa kyse sitten työmaajohdon rekrytoinnista tai rakennusapulaisen tarpeesta, voit jättää huoletta sopivan henkilön löytämisen pääkaupunkiseudun tehotiimille. Autamme asiakasyrityksiämme löytämään oikeat osaajat lyhytkestoisiin ja projektiluontoisiin pesteihin ja myös uuden asiantuntijan rekrytoinnissa.

Sihdin yhdeksän toimipistettä tekevät yhteistyötä valtakunnallisesti – jos yritykselläsi on tarvetta esimerkiksi laajentaa toimintojaan tai lisätä osaavan henkilöstön määrää toisella paikkakunnalla, kauttamme yrityksesi saa tukea kuntarajojen yli. Lisäksi se, että olemme osa maailman suurinta henkilöstöratkaisuja tarjoavaa konsernia, Adecco Groupia, tukee kansainvälisissäkin rekrytoinneissa.

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla on runsaasti eri työmahdollisuuksia pitkän linjan ammattilaisille ja myös tulokkaille. Vantaan Sihdin avulla uusi työpaikka on tarjolla timpureille, automaatioasentajille, maanrakentajille ja kaivinkoneenkuljettajille. Tavoitteemme on, että löydämme jokaisesta työnhakijasta vahvuudet, jotta voimme tarjota heille sopivat työtehtävät.

Vastuullisena työnantajana yksi painopisteistämme on työturvallisuus, johon suhtaudumme erittäin vakavasti. Meille on tärkeää, että työntekijät ja asiakasyritykset ymmärtävät työturvallisuuden vaatimukset, lähtökohdat ja merkityksen. Työntekijät saavat aloittaessaan Sihdiltä turvallisuusvaatimukset täyttävät laadukkaat varusteet, ja työhön perehdyttäminen toteutetaan virtuaalisessa ympäristössä.

Jos uudet tuulet työrintamalla houkuttelevat sinua, muista seurata Sihdin avoimia työpaikkoja aktiivisesti tai ottaa meihin suoraan yhteyttä. Meiltä saattaa löytyä sinun seuraava työpaikkasi jo tänään!

Etsin työtä

  Mistä aiheesta haluaisit keskustella?

  Nimi*
  Yritys*

  Sähköposti*
  Puhelinnumero

  Viesti