Pääkaupunkiseutu

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat pääkaupunkiseudulla

Maailman kainalossa sijaitsevalta Vantaalta löytyy Sihdin kokenut tiimi, jolla on vahvaa ammattitaitoa rakennusalan henkilöstöratkaisuista pääkaupunkiseudulla. Kauttamme löytyvät ammattitaitoiset työntekijät ja mielenkiintoiset työpaikat pääkaupunkiseudulla. Sihdillä luotetaan vankasti paikallisen palvelun merkitykseen lisäarvon tuojana sekä asiakkaille että työntekijöille, eikä Sihdin Vantaan toimistolla Vernissakadulla tilanne ole toinen.

Rautaisella ammattitaidolla ja rakennusalan ymmärryksellä varustettu Vantaan tiimimme tekee innostuneella ja ammattimaisella otteella töitä asiakkaidemme ja työntekijöidemme palvelemiseksi. Hyvän asiakas- ja työnhakijapalvelumme takana on se, että tiimimme puhaltaa yhteen hiileen ja tekee tiivistä yhteistyötä koko Suomen alueella. Toiminnassamme korostuvat asenne ja halu auttaa asiakkaitamme ja työntekijöitämme.

Yhteystiedot

Vantaa

Vernissakatu 1,
01300 Vanta

+358 50 444 4468 info@sihti.fi Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-16:00

Ota yhteyttä!

Tommi Salohalme

Senior Business Manager

Phone icon +358 50 444 4468 Email icon tommi.salohalme@sihti.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla pääkaupunkiseudulla

Olipa kyse sitten työmaajohdon rekrytoinnista tai rakennusapulaisen tarpeesta, voit jättää huoletta sopivan henkilön löytämisen pääkaupunkiseudun tehotiimille. Autamme asiakasyrityksiämme löytämään oikeat osaajat lyhytkestoisiin ja projektiluontoisiin pesteihin ja myös uuden asiantuntijan rekrytoinnissa.

Sihdin yhdeksän toimipistettä tekevät yhteistyötä valtakunnallisesti – jos yritykselläsi on tarvetta esimerkiksi laajentaa toimintojaan tai lisätä osaavan henkilöstön määrää toisella paikkakunnalla, kauttamme yrityksesi saa tukea kuntarajojen yli. Lisäksi se, että olemme osa maailman suurinta henkilöstöratkaisuja tarjoavaa konsernia, Adecco Groupia, tukee kansainvälisissäkin rekrytoinneissa.

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla on runsaasti eri työmahdollisuuksia pitkän linjan ammattilaisille ja myös tulokkaille. Vantaan Sihdin avulla uusi työpaikka on tarjolla timpureille, automaatioasentajille, maanrakentajille ja kaivinkoneenkuljettajille. Tavoitteemme on, että löydämme jokaisesta työnhakijasta vahvuudet, jotta voimme tarjota heille sopivat työtehtävät.

Vastuullisena työnantajana yksi painopisteistämme on työturvallisuus, johon suhtaudumme erittäin vakavasti. Meille on tärkeää, että työntekijät ja asiakasyritykset ymmärtävät työturvallisuuden vaatimukset, lähtökohdat ja merkityksen. Työntekijät saavat aloittaessaan Sihdiltä turvallisuusvaatimukset täyttävät laadukkaat varusteet.

Jos uudet tuulet työrintamalla houkuttelevat sinua, muista seurata Sihdin avoimia työpaikkoja aktiivisesti tai ottaa meihin suoraan yhteyttä. Meiltä saattaa löytyä sinun seuraava työpaikkasi jo tänään!

Etsin työtä

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!