Timpureita Kemiin ja Tornioon

Kemi, Tornio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 05.02.2023

Hae työpaikkaa

Jätä avoin hakemus TIMPURIN paikkaan Kemi-Tornion alueelle! Haemme vuodelle 2023 ammattilaisia erilaisiin kohteisiin.

Odotamme sinulta: -Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä -Kykyä työskennellä itsenäisesti -Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia -Motivoitunutta ja luotettavaa asennetta -Joustavuutta sekä huolellisuutta

Valitsemme työkohteen osaamisesi mukaan, joten ei väliä oletko ulko- vai sisätimpuri tai työskenteletkö puun- tai betonin parissa. Kerrothan meille hakemuksessasi minkälaista kokemusta sinulta löytyy. Lisäksi auton käyttömahdollisuus helpottaa liikkumista kohteisiin ja muut työkortit katsotaan eduksi. Haemme tehtäviin paikallisia tekijöitä.

Rennon ja viihtyisän ilmapiirin lisäksi Sihti tarjoaa työntekijöilleen täsmällisen palkanmaksun, työterveyshuollon Terveystalolla sekä laadukkaat työvaatteet. Mikäli koet, että olisit etsimämme henkilö, laita hakemusta tulemaan oheisen linkin/painikkeen kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa 050 444 4452

------------------------------------------------------------------- Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 05.02.2023
Julkaistu 19.01.2023
Sijainti Kemi, Tornio
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Minja Murtomaa
minja.murtomaa@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta