Timpureita Rovaniemelle 2023

Rovaniemi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 12.02.2023

Hae työpaikkaa

Jätä avoin hakemus TIMPURIN paikkaan 2023!

Etsimme osaavia tekijöitä erilaisiin kohteisiin Rovaniemelle. Tiedossa voi olla kaikkea ulkotöistä sisustustimpurin viimeistelytehtäviin. Kohde valitaan osaamisen ja toiveiden perusteella, joten kerrothan hakemuksessasi minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja ja minkä koet olevan vahvinta osaamistasi. Asiakkaillamme on niin uudis- kuin saneerauskohteita. Tehtävät ja työn kesto vaihtelee työmaan mukaan.

Hyvällä tekijällä on luonnollisesti mahdollisuus työllistyä pitkään työsuhteeseen. Kerro meille myös, jos olet valmis reissuhommiin. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn ja auto helpottaa liikkumista.

Jätä hakemus oheisen linkin/painikkeen kautta. Etsimme paikallisia työntekijöitä. Meiltä saat kilpailukykyisen ja säännöllisen palkan, työterveyshuollon Terveystalolla ja laadukkaat työvarusteet.

Lisätietoja Minja Murtomaa 050 444 4452

---------------------------------------------------------- Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso avoinna olevat paikat www.sihti.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 12.02.2023
Julkaistu 23.01.2023
Sijainti Rovaniemi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Minja Murtomaa
minja.murtomaa@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta