Korjausrakentamisen työnjohtaja

Siilinjärvi, Kuopio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 10.02.2023

Hae työpaikkaa

Pohjois-Suomen Kuivaustekniikan juuret ulottuvat vuoteen 1995 jolloin yritys perustettiin. Konsernin liiketoiminnan ytimessä on ollut alusta alkaen asiakaslähtöinen toiminta ja vastuullisuus. Tänä päivänä Kuivaustekniikan konserniin kuuluu kolme yhtiötä, kymmenen toimipaikkaa ja 180 työntekijää. Kuivaustekniikka on erikoistunut vesivahinkojen kartoitukseen, kuivaukseen ja korjaustöihin. Toiminta alue kattaa tällä hetkellä noin kaksi kolmasosaa Suomen pinta- alasta. Pohjois- Suomen Kuivaustekniikka palvelee vakuutusyhtiöitä, taloyhtiöitä, kiinteistöjen omistajia, julkisia toimijoita ja myös yksityisiä asiakkaita. Kuivaustekniikan palveluihin kuuluvat kosteusmittaukset ja tutkimukset, rakenteiden kuivaukset, purku ja korjaustyöt. Lisäksi Pohjois- Suomen Kuivaustekniikalla on paljon kokemusta korjausrakentamisesta ja kodin remonteista. Pohjois- Suomen Kuivaustekniikka haluaa olla reilu ja helposti lähestyttävä työnantaja, jonka palveluksessa ammattilaiset viihtyvät! Tutustu lisää: https://kuivaustekniikka.info/

Etsimme nyt asiakkaallemme Pohjois-Suomen Kuivaustekniikalle KORJAUSTYÖNJOHTAJAA työskentelemään Pohjois-Savon alueella vahinkosaneerauskohteiden parissa. Pohjois-Suomen Kuivaustekniikka toimii Kainuussa sekä Pohjois-Savossa, ja on yksi alueen markkinajohtajista vahinkosaneerausten osalta. Liiketoiminta on vahvassa kasvussa, joten uudelle työnjohtajalle on tarvetta Kuopiossa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, valittu työntekijä työllistyy suoraan Pohjois-Suomen Kuivaustekniikalle.

Kohteet ovat vesi- ja palovahinkokohteita laidasta laitaan. Työmaat ovat kohtuullisen pieniä, ja työnjohtajalla on kymmeniä työmaita yhtä aikaa hoidossa. Tämän vuoksi arvostamme aikaisempaa työkokemustasi pienempien kokonaisuuksien johtamisesta. Työnjohtaja johtaa omia työmaitaan, työskentelee asiakasrajapinnassa sekä tekee myös laskentaa vahinkokohteisiin. Työnkuva on siis monipuolinen. Asentajia alueella työskentelee noin 10 kpl. Heidän lisäkseen työnjohtaja työskentelee läheisesti myös vahinkokartoittajien sekä aluepäällikön kanssa. Työnjohtaja on myös paljon tekemisissä suoraan asiakkaiden kanssa, joten asiakaspalvelutaidot ovat työssä valttia!

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy jo kokemusta työnjohtotehtävistä korjausrakentamisen parissa. Muuten ei ole väliä oletko alalla aloittelija tai kokenut konkari, mutta aikaisempaa työkokemusta tulisi siis jo olla. Hyvä koulutus tehtävään on rakennusmestarin,- insinöörin,- tai muu vastaava koulutus. Laskentakokemus olisi myös suotavaa. Etsimme henkilöä, jolla on hyvät kyvyt johtaa kokonaisuuksia ja tulee toimeen myös asiakkaiden kanssa tiukoissakin paikoissa.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, niin laita hakemuksesi tulemaan CV:n sekä palkkatoiveen kera mahdollisimman pikaisesti, viimeistään kuitenkin 10.02.2023, sillä tehtävä täytetään sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedustelut tehtävästä antaa: Pohjois- Suomen Kuivaustekniikka, Aluepäällikkö Mauri Kouvalainen p. 040 526 1872 tai Rekrytointipalvelu Sihti, Rosa Pitkänen p. 040 481 1405

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ. Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa myös lokaalisti ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 10.02.2023
Julkaistu 24.01.2023
Sijainti Siilinjärvi, Kuopio
Tyyppi Rekrytointi
Toimiala Rakennus
Yritys Pohjois-Suomen Kuivaustekniikka Oy
Hae työpaikkaa
Rosa Pitkänen image
Rosa Pitkänen
rosa.pitkanen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta