100 kesätyöpaikkaa raksalla!

Vantaa, Helsinki

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 31.01.2023

Hae työpaikkaa

Miltä näyttävät sinun kesäunelmasi? Onko haaveissasi reppureissu maailman ympäri tai kenties uusi kulkupeli? Odotatko innoissasi kesän festareita ja mökkireissuja, mutta matkakassa on vielä keräämättä? Vai unelmoitko enemmän itsesi ja työkokemuksesi kehittämisestä?

Niin tai näin, kesä on parasta aikaa kartuttaa sekä arvokasta työkokemusta että kassaa unelmien toteutumista varten! Sihti tarjoaa tulevanakin kesänä useille innokkaille kesäduunareille töitä lukuisissa rakennusalan asiakasyrityksissämme ympäri Suomen.

Etsimme kesätyöntekijöitä monipuolisesti eri tehtäviin aina rakennusapulaisista maanrakennustyöntekijöihin ja timpureista ratatyöntekijöihin! Työtehtäväsi voivat olla kokemuksestasi riippuen työmaiden avustavia työtehtäviä tai vaativampia ammattitöitä.

Tehtävästä riippuen alan koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä kaikissa paikoissa. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta - kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa. Jos sinulla on oma auto käytössä, se helpottaa kauempana sijaitseville työmaille kulkemista.

Työt alkavat viimeistään touko-kesäkuun aikana ja kesätöiden kesto on sovittavissa tilanteesi mukaan koko kesäkaudeksi tai lyhyempään pätkään. Töitä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen oman elämäntilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme, unohtamatta kilpailukykyistä palkkatasoa. Lisäksi käytössäsi on työterveytemme kattavat palvelut sekä laadukkaat työvaatteet ja välineet.

Laita hakemusta tulemaan tai soita meille, niin jutellaan mistä sinä olisit kiinnostunut!

Lisätietoja pääkaupunkiseudun kesätyömahdollisuuksistamme antaa: Taru Hintsanen 050 444 4420 taru.hintsanen@sihti.fi

Olemme paikalla myös Rakennuslehden Urapolkuja kiertueella seuraavilla paikkakunnilla, voit tulla tutustumaan meihin ja virtuaaliseen työturvallisuusperehdytykseemme myös paikan päälle! 25.10. Turku, Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki 17.11. Oulu, Oulun ammattikorkeakoulu 24.11. Tampere, Tampereen ammattikorkeakoulu, Kaupin kampus 8.12. Webinaari

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco- Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 31.01.2023
Julkaistu 24.10.2022
Sijainti Vantaa, Helsinki
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Taru Hintsanen
taru.hintsanen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta