Lumityöntekijöitä Kajaani

Kajaani, Kajaani

Osa-aikainen

Hakuaika päättyy 31.01.2023

Hae työpaikkaa

Jätä avoin hakemus LUMITYÖNTEKIJÄN paikkaan!

Talvi se tulla porskuttaa niskaan ja tällekkin talvea tulemme tarvitsemaan Kajaaniin töitä pelkäämättömiä ja ahkeria lumityöntekijöitä kaudelle 2022-2023.

Toivomme ja odotamme hakijoilta joustavuutta työaikoihin, valmiutta lähteä nopealla aikataululla töihin ja ennen kaikkia timanttista asennetta. Huomioithan sen, että tehtävä vaatii kykyä selviytyä fyysisesti raskaasta työstä. Työajat sijoittuvat usein aamuihin ja työn aloitus sään mukaan. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Työ sopii myös opiskelijoille, joiden lukujärjestykset ovat joustavia.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus oheisen linkin/painikkeen kautta, tai laita hakemus suoraan sähköpostilla markus.kilpelainen@sihti.fi. Sihdiltä saat laadukkaat työvaatteet sekä mukavan tiimin tueksesi!

--------------------------------------------------

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 31.01.2023
Julkaistu 21.12.2022
Sijainti Kajaani, Kajaani
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Muu
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta