Rataturvalaiteasentaja

Kempele, Helsinki, Jyväskylä, Kokkola, Riihimäki, Tampere

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 05.02.2023

Hae työpaikkaa

Rataturvalaiteasentaja

Kun laatu ja turvallisuus ovat tärkeimmät kriteerit! Rautatiedossa on joukko osaavaa tähtiluokan väkeä, jotka ovat aidosti sitoutuneet työhönsä ja rautatieliikenteen turvaamiseen. Rekrytoimme yhteistyössä Adeccon kanssa uusia työkavereita Rataturvalaite asennustehtäviin, joilla on halu ja tahto tehdä laatua turvallisuudesta tinkimättä. Sinua odottaa tehtävässä huippuammattilaisten tiimi, ainutlaatuinen työskentely-ympäristö sekä joustava työnantaja!

Miksi meille? Huippuporukan ja itsenäisen työn lisäksi saat vakituisen työpaikan, sopimuksen mukaisen palkan, ja henkilöstöedut. Lisäksi aina alan ajan tasalla olevat koulutus ja kehittämismahdollisuudet. Sinut huomioidaan Rautatiedolla yksilönä. Saat mahdollisuuden kehittyä ainutlaatuisen toimialan parissa.

Mitä odotamme sinulta? Sähköalan perustutkintoa, voimassa olevat rautatiealan turvalaite-, työ- ja turvallisuuspätevyydet, reissaamisen intoa ja ajokorttia, itsenäistä työtapaa mutta et säikähdä, jos saat työskennellä työkaverin kanssa sekä annoksen hurttia huumoria ja ammattiylpeyttä. Toivomme minimissään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Rautatiedon toimistot sijaitsevat Oulussa ja Riihimäellä, mutta työtä voit lähteä tekemään mistä päin Suomea tahansa.

Mitä seuraavaksi? Laita meille hakemus sillä haluaisimme tutustua sinuun ja osaamiseesi. Lisää mukaan CV ja palkkatoive. Tehtävään voit hakea täysin luottamuksellisesti. Hakemukset toivotaan 5.2.2023 mennessä. Jos tarvitset lisätietoa meistä tai tehtävästä soita Marjalle Oulun Adeccolle. Marja Parkkarin tavoittaa numerosta: 0406493121, sähköposti: marja.parkkari@adecco.fi

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 05.02.2023
Julkaistu 09.01.2023
Sijainti Kempele, Helsinki, Jyväskylä, Kokkola, Riihimäki, Tampere
Tyyppi Rekrytointi
Toimiala Muu
Yritys Rautatieto Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Marja Parkkari
marja.parkkari@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta