Pintakäsittelijä saneerauskohteisiin

Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Vantaa

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 05.02.2023

Hae työpaikkaa

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista PINTAKÄSITTELIJÄÄ Espoon alueelle saneerauskohteisiin!

Etsimme rakennusalan ammattilaista monipuolisella osaamisella sekä motivoituneella asenteella! Tehtäviin voi kuulua esimerkiksi laatoitukset, tasoitustyöt, lattiat, maalaus ja muu pintakäsittely. Mitä useampaa tehtävää hallitset sen parempi.

Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta otamme huomioon myös kokemuksella kertyneen osaamisen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työskentelyyn ja märkätilojen sertifikaatti katsotaan eduksi. Työturvallisuuden takia hakijalta odotetaan suomen kielen taitoa.

Yritys tarjoaa palveluita korjausrakentamiseen ja pienempiin saneerauksiin. Kohteet sijaitsevat yleensä Espoon tai Helsingin alueella ja asiakkaina voi olla kaikkea yksityisistä asiakkaista suurempiin yrityksiin. Aiakas arvostaa henkilökohtaista palvelua, luotettavuutta ja laadukasta työnjälkeä. Näin ollen oletamme, että nämä asiat ovat myös sinulle tärkeitä.

Sihdiltä saat työvaatteet, työterveyshuollon Terveystalolla sekä luotettavan palkanmaksajan. Asiakkaalta saat rempseän ja osaavan tiimin tueksesi. Tavoitteena on, että porukkaan löytyy sopiva henkilö, joka voi työllistyä lopuksi asiakkaalle!

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta, niin jutellaan lisää! Paikka täytetään välittömästi sopivan ehdokkaan löydettyä.

Lisätietoja: Minja Murtomaa 050 444 4452

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoinna olevat paikkamme www.sihti.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 05.02.2023
Julkaistu 20.01.2023
Sijainti Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Vantaa
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Minja Murtomaa
minja.murtomaa@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta