Rakennustyöntekijöitä keväällä 2023, PK-seutu

Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Nurmijärvi, Sipoo

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 28.02.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme asiakaillemme pääkaupunkiseudulla keväällä alkaviin rakennushankkeisiin ja työkohdeisiin ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä. Tarjolla olevia työtehtäviä on niin sisä- kuin ulkohommissa:

Toivomme että ulkotöiden tekijältä löytyisi osaamista mm. näistä työvaiheista purku, piikkaus, suojaus, telinekasaus, muotin purku ja tasoitus sekä hyvä kokonaisymmärrys siitä mitä puurakentamiseen liittyy.

Toivomme että sisäpuolen rakennustyöntekijänä pystyt omalla osaamisellasi suoriutumaan itsenäisesti esim. väliseinärunkojen ja seinien levytyksistä, tasoituksista, listoituksista ja yleisimmin pintaremontoinnin työvaiheista.

Osa työtehtävistä voi tapahtua asukasympäristöissä, joten suomenkielentaito tulee olla sujuva. Rakennustyö on fyysisesti vaativaa ja tekijällä oltava hyvä kunto! Työturvallisuuskortti tulisi olla voimassa, tulityökortti on eduksesi!

Hyvälle ja työmotivoituneelle tekijälle löytyy useasti hommia pidemmäksi aikaan, ja osalla asiakasyrityksiämme on mahdollisuus työllistää pätevät tekijät omille kirjoilleen koeajan jälkeen. Kevään työtehtävät alkavat saapuvista asiakkaidemme tarpeista ja tilauksista, sekä luonnollisesti tehtävään sopivan osaajan löydyttyä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Taru Hintsanen, p. 050 4444420 tai taru.hintsanen@sihti.fi

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 28.02.2023
Julkaistu 24.01.2023
Sijainti Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Nurmijärvi, Sipoo
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Taru Hintsanen
taru.hintsanen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta