Työpaikka - Sihti

Rakennussiivoojia kevät/kesä 2023

Rovaniemi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 09.04.2023

Hae työpaikkaa

Jätä avoin hakemus RAKENNUSSIIVOOJAN paikkaan vuoden 2023 tuleviin kohteisiin!

Työkohteet sijaitsevat Rovaniemellä ja haemme työhön paikallisia tekijöitä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen rakennussiivouksesta tai työmaalla työskentelystä, mutta otamme huomioon hakijat vähemmällä kokemuksella. Työssä pärjäät hyvin, jos olet oma-aloitteinen, toimelias ja huolellinen. Lisäksi työn suorittaminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa, koska tehtävät voivat olla fyysiesti raskaita.

Voimassaoleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työn kesto riippuu työmaasta ja asiakkaasta. Meiltä saat säännöllisen palkanmaksun, työterveyshuollon Terveystalolla, asianmukaiset työvaatteet sekä oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työskentelyyn liittyvissä asioissa. Löydät ilmoituksesta linkin/painikkeen, joka ohjaa sinut meille. Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta kokemuksesta ja osaamisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minja Murtomaa 050 444 4452

-----------------------------------------------------

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 09.04.2023
Julkaistu 16.03.2023
Sijainti Rovaniemi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Minja Murtomaa
0504444452 minja.murtomaa@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta