Kokeneita kattotyöntekijöitä Rovaniemelle

Rovaniemi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 24.09.2023

Hae työpaikkaa

Kattotyöntekijöitä Rovaniemelle!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme kokeneita ammattilaisia kattotöihin asiakasyritykseemme Rovaniemelle. Työtehtävät ja -kohteet voivat vaihdella. Työnkuvaan voi sisältyä myös esimerkiksi kattovarusteiden asennuksia kuten tikkaita, rännejä, kouruja ja lumiesteitä. Kerrothan meille hakemuksessasi minkälaista aiempaa kokemusta sinulla on ja oletko työskennellyt pelti- vai huopakattojen parissa. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit -Otamme palkkatoiveet huomioon

EDELLYTÄMME Aiempaa kokemusta kattotöistä. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta otamme myös huomioon kokemuksella kertyneen osaamisen. Arvostamme myös hyvää asennetta työtä kohtaan.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Hyvää fyysistä kuntoa, koska työ on fyysistä -Kykyä työskennellä korkeilla paikoilla -Itsenäinen ja turvallinen työskentelyote -Voimassa oleva työturvallisuuskortti -Muut kortit katsotaan eduksi

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Kattotyöntekijä, huopakatto, peltikatto, rakennustyöntekijä, rakennusala, Rovaniemi, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 24.09.2023
Julkaistu 06.09.2023
Sijainti Rovaniemi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Kreeta Hurskainen
kreeta.hurskainen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta