Rakennustyöntekijä

Turku

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 01.10.2023

Hae työpaikkaa

Rakennustyöntekijä, Turku

TYÖTEHTÄVÄT

Etsimme rakennustyöntekijää työskentelemään asiakasyritystemme eri kohteissa Turun alueella.

Rakennustyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä eri työmailla. Työnkuvaasi voi sisältyä muun muassa levyttämistä, muottitöitä ja muita yleisiä rakennustyömaan työtehtäviä, työmaasta riippuen ja omasta osaamisestasi riippuen.

Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Avaimet ammattitaidon kehittämiseen -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME

Toivomme sinulta jo hieman aikaisempaa rakennustyökokemusta. Rakennustyöntekijän työ on fyysistä, minkä vuoksi hyvä fyysinen kunto on edellytys tehtävässä pärjäämiseksi.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -voimassa oleva työturvallisuuskortti - aiempi rakennustyökokemus - reipas asenne

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, ota yhteyttä Sihdin Ossi Syrjälään p. 040 703 5375

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT

rakennustyöntekijä, timpuri, rakentaminen, rakennustyömaa, Turku, Sihti, Adecco

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 01.10.2023
Julkaistu 12.09.2023
Sijainti Turku
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Ossi Syrjälä image
Ossi Syrjälä
ossi.syrjala@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta