Purkutyöntekijä

Jyväskylä, Laukaa, Muurame

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 09.10.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme asiakkaillemme PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ.

Työnkuvaan kuuluu monipuolisia kiinteistöjen purkutehtäviä Keski-Suomen alueella, ja kohteet vaihtelevat asuinkiinteistöistä liikerakennuksiin. Näissä hommissa pärjäät hyvällä asenteella ja motivaatiolla!

Aiempi kokemus purkutyömailta on eduksi, mutta ei pakollinen vaatimus.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn. Työn luonteen vuoksi hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä. Lisäksi arvostamme erityisesti ahkeraa työotetta ja työskentelymotivaatiota.

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Tapio 050 4444426

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä. Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 09.10.2023
Julkaistu 12.09.2023
Sijainti Jyväskylä, Laukaa, Muurame
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Tapio Korhonen image
Tapio Korhonen
tapio.korhonen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta