Haalaustyöntekijä

Hämeenlinna

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 24.09.2023

Hae työpaikkaa

Haemme nyt asiakasyrityksellemme haalaustyöntekijää Hämeenlinnan alueelle

TYÖTEHTÄVÄT

Haalaustyössä pääset työskentelemään rakennustyöympäristössä. Työ voi vaihtua logistisista ratkaisuista, rakennusaputyöntekijäksi.

Työtehtäviisi kuuluu:

-haalaustyötä -tarvittaessa rakennusaputyötä -järjestelyä -materiaalin siirtoja

TOIVOMME

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, omaat oma-aloitteisen asenteen sekä ryhmätyöskentelytaitoa.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat:

- voimassa oleva työturvallisuuskortti - B-ajokortti - hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta -suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

OTA YHTEYTTÄ

Tunnistatko itsesi tekstistä ja haluat hyvän työpaikan pitkäksi aikaa? Mekin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään Sihdin sivujen kautta osoitteessa www.sihti.fi Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Sihdillä hakua hoitavan konsultin tavoitat arkisin klo 8 -16. Aku Kattainen, aku.kattainen@sihti.fi tai 050 44444 77

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön, toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita, intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihtin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

PS. Vinkkaa paikasta myös töitä vailla olevalle kaverillesi!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 24.09.2023
Julkaistu 09.09.2023
Sijainti Hämeenlinna
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Aku Kattainen image
Aku Kattainen
aku.kattainen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta