Rakennusapulainen

Turku

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 08.10.2023

Hae työpaikkaa

Rakennusapulainen, Turku

TYÖTEHTÄVÄT

Etsimme rakennusapulaista työskentelemään asiakkaidemme rakennustyömaille. Työhösi rakennusapulaisena kuuluu monipuolisia tehtäviä kuten kokeneempien rakennustyöntekijöiden avustamista, kantoapua ja pieniä rakennustöitä. Oman osaamisesi mukaan voit päästä tekemään haastavampiakin tehtäviä, joten kerrothan hakemuksessasi millaista kokemusta sinulla on rakennusalalta. Työ on usein keikkaluontoista ja keikkojen pituudet voivat vaihdella päivistä kuukausiin, omasta tilanteestasi riippuen

Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME

-Kunnolliset työvarusteet -Avaimet ammattitaidon kehittämiseen -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa

EDELLYTÄMME

Toivomme hakijoilta innokasta ja rivakkaa otetta työntekoon. Aikaisempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Rakennusapulaisen työ voi olla ajoittain fyysisesti raskasta, joten hyvästä kunnosta on sinulle hyötyä. Täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia vaaditaan.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: - voimassa oleva työturvallisuuskortti - reipas asenne - Täysi-ikäisyys

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, ota yhteyttä Sihdin Ossi Syrjälään p. 040 703 5375 P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT rakennustyöntekijä, rakennusapulainen, rakentaminen, rakennustyömaa, Turku, Sihti, Adecco

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 08.10.2023
Julkaistu 19.09.2023
Sijainti Turku
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Ossi Syrjälä image
Ossi Syrjälä
ossi.syrjala@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta