Ratasähköasentaja, pk-seutu

Vantaa, Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Kirkkonummi, Lahti

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 21.07.2024

Hae työpaikkaa

Tule meille RATASÄHKÖASENTAJA! Ratarakennuksen työt sijoittuvat lähinnä pääkaupunkiseudulle ja eteläiseen Suomeen, mutta reissutyöläisiä tarvitsemme ympäri maata.

Nyt haemme ratasähköasentaja rata-alueiden rakennustyömaille. Mikäli työskentely radalla kiinnostaa ja sinulla on jo pohjalla hieman työkokemusta esim. autosähkö-, lentokoneasennus-, sähkötyö- tai raskaskonetaustaa, voit olla tähän tehtävään soveltuva tekijä. Työ voi sisältää esimerkiksi asemien sähköistystöitä, ajolankojen laittoa, kaapelinvetoa tai vaihde- ja turvalaitetöitä osaamisesi mukaan.

Aikaisempaa työkokemusta ratatyöstä emme vaadi, työhön saa kattavan perehdytyksen! Tärkeintä on toimeen tarttuva ja reipas asenne.

Tähän työhön edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, voimassa olevaa työturvakorttia, sähkötyöturvakorttia, sähköalan koulutusta ja hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme ratatyöturvakortin sekä aiemman kokemuksen ratasähköasennuksista, mutta ne eivät ole edellytyksiä työn hakemiselle.

Tarjoamme laadukkaat työvarusteet sekä kokemustasi vastaavan palkan. Työ alkaa kevään 2024 aikana ja kestää projektista riippuen jopa koko ratarakennuskauden ajaksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti nettisivujemme kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Salohalme, p. 050 4444 468, tommi.salohalme@sihti.fi.

AVAINSANAT Maarakennus, ratarakentaminen, ratasähkö, konekuski, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ. Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 21.07.2024
Julkaistu 21.02.2024
Sijainti Vantaa, Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Kirkkonummi, Lahti
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Sanna Lehtinen
sanna.lehtinen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta